BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.315,59
HABER /  GÜNCEL

Ünlü televizyoncu bakanı azarladı!

Türkiye'nin Seçimi programında Fatih Portakal'ın konuğu olan AKP Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Çelik zor anlar yaşadı.İşte o anlarda yaşananlar

Abone ol

Türkiye'nin Seçimi programında Fatih Portakal'ın konuğu olan AKP Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Çelik zor anlar yaşadı.

Ekonomik Büyümeden bahsedilirken, Kişi Başına Düşen Milli Gelir'in konuşulduğu esnada asgari ücret ve kayıt dışı ekonomiyle ilgili açıklama yapan Hüseyin Çelik'in cevabından memnun kalmayan Fatih Portakal, Çelik'e "Peki neden önüne geçemiyorsunuz arkadaş" diye çıkıştı.

Başbakan yardımcısı Çelik, Porakal'ın itirazlarının devam etmesi üzerine "kendi istatistiklerine inanıyorsun da benimkilere neden inanmıyorsun, böyle olmaz" diyerek çıkıştı.

Konuşmanın ilerleyen zamanlarında Çılgın Proje'ye de (Kanal İstanbul) değinen Hüseyin Çelik'e bu kez de "Gaziantep'teki insandan bana ne cevabını alıyoruz" demesi üzerine iyice sinirlenen Hüseyin Çelik, "Şeytan'ın avukatlığını yapıyorsun" dediği Portakal'dan "muhalefetten kimse olmadığı için bunları da ben sormak zorunda kalıyorum" cevabını aldı.

İŞTE O ANLAR