BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.299,22
MEDYA

Ünlü sunucu kıyafeti yüzünden canlı yayında işinden oldu!

Kuveytli sunucu Amal El-Avadi, sunucusu olduğu şov programının canlı yayını sırasında izleyicilerin kıyafetini beğenmemesi sonucu işten kovuldu.

Kuveytli sunucu Amal El-Avadi, sunucusu olduğu şov programının canlı yayını sırasında işinden kovuldu. Kovulmanın nedeni ise izleyicilerin sunucunun kıyafetini beğenmemesi olarak açıklandı.

Metro gazetesinin haberine göre; El-Avadi, geçtiğimiz günlerdeki bir canlı yayın sırasında, yönetmenin yayına son verilmesi talimatı verdiğini duydu. 29 yaşındaki genç kadın, yayın kesildikten hemen sonra işinden oldu.

İZLEYİCİLER KIYAFETİNİ AÇIK BULDU Sunucu, daha sonra Snapchat'ten yaptığı açıklamada, anlaşmada belirtilen hiçbir kuralı ihlal etmediğini belirtti. Avadi'nin asıl kovulması nedeninin izleyicilerin kıyafetinden duyduğu rahatsızlık olduğu ortaya çıktı. İzleyicilerin Twitter'dan yaptıkları yorumlarda, "Sunucu, Ramazan'da mütevazı olmalı" şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi. Hayranları Avadi'yi savunmaya çalışsa da kanal yönetiminin kararı değişmedi.

Sitene Ekle
Etiketler