BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.439,00
HABER /  MAGAZİN

Ünlü sunucu Defne Joy ölü bulundu!

"Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster bir arkadaşının evinde ölü bulundu.

Abone ol

Son olarak "Yok Böyle Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki  arkadaşının evinde ölü bulundu. Ölüm nedeni solunum yetmezliği ve kalp krizi olarak bildirildi.

Defne'nin o akşam Taksim'de alkol aldığı daha sonra ise astım ilacı kullandığı öne sürüldü. Ölmeden önce ise burnundan kan gelmişti.

DEFNE JOY FOSTER'IN FOTOĞRAFLARI

CENAZESİ EVDEN BÖYLE ÇIKARILDI...

İŞTE DEFNE'NİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ EV...

ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ

SON NEFESİNDE NELER SÖYLEDİ?

ÖLÜM HABERİNİ ALAN EŞİ BÖYLE YIKILDI...

ARKADAŞLARI ACI HABER İÇİN NELER SÖYLEDİ?

SPİKERİN ŞAŞIRTAN 'DEFNE JOY' GAFI!


DEFNE'NİN TWİTTER'DAKİ 'ÖLÜM' MESAJLARI

O GECE TANIŞMIŞTIK BİZE GİTTİK


Defne Joy Foster'ın son anlarını poliste ifade veren Kerem Halit Altan anlattı.

Kerem Altan ifadesinde, akşam bir barda tanıştıklarını belirterek, gece geç saatlerde 4 arkadaş aynı taksiyle bardan ayrıldıklarını, daha sonra iki arkadaşlarını evlerine bıraktıktan sonra Bağdat Caddesi'ndeki evine gittiklerini söyledi.

ÖLÜ BULUNDUĞU EV ÜNLÜ BİR YAZARIN OĞLUNA AİT
Ünlü sunucu Defne Joy Foster'in yaşamını yitirdiği ev ünlü Altan ailesine ait çıktı. Foster'in son nefesini verdiği sırada yanında olan arkadaşı da Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Halit Altan...
Foster'in Caddebostan'da ölü bulunduğu apartmanın büyük bir bölümü Altan ailesine ait. Apartmanda Çetin Altan başta olmak üzere Mehmet ve Ahmet Altan'ın ve ailenin diğer fertlerinin ayrı ayrı daireleri bulunuyor.
Defne Joy Foster'in son nefesini verdiği ev Taraf'ın Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Halit Altan'a ait...
Altan, Defne Jos Foster, astım ve alkol nedeniyle rahatsızlanınca eve doktor çağırmış. Ünlü sunucu son nefesini verirken yanında Kerem Altan bulunuyordu.

 

Yemek olarak da zeytin ekmek yediklerini söyleyen Altan, daha sonra Defne Joy'un fenalaştığını ve elini yüzünü yıkadığını açıkladı. Burnundan kan gelen Defne'ye doktor çağırmak için dışarı çıkan Altan ulaştığı ilk polikliniğin kapalı olduğunu

 

ve başka bir poliklinikten doktorla eve gittiğini söyledi. Eve ulaştıklarında Foster'ın bayılmış bir halde bulunduğunu da belirtti. Ambulans geldiğinde ise Defne ölmüş.

Taraf Gazetesi Yazıişleri Müdürleri'nden olan Kerem Altan, olayla ilgili olarak çok üzgün olduğunu söyledi.

 

''Solunum yetmezliği'' ve ''kalp krizi'' sonucu öldüğü sanılan Foster'ın, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi.

EĞLENCE KULÜBÜNDE İNCELEME

Kerem Altan'ın evinde ölen Defne Joy Foster'in dün akşam gittiği eğlence mekanında polis inceleme başlattı.

Cinayet Büro Amirliği ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Foster'in ölüm haberinin ardından Beyoğlu'ndaki 'Eelence' adlı gece kulübüne geldi. Eğlence mekanında yapılan çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamera kayıtları inceleme altına alındı.

Ekipler, Foster'in dün gece neler yiyip içtiğini ve mekandan kaçta ayrıldığını araştırırken, eğlence mekanının bir çalışanı, ünlü sunucunun dün alkollü olduğunu öne sürdü.

ACUN ILICALI AÇIKLADI: "YOK BÖYLE DANS BU HAFTA YOK"

"Yok Böyle Dans"ın yapımcısı Acun Ilıcalı ölüm haberiyle şok yaşadı. Gün boyu telefonlarını açmayan ve kimseyle konuşmayan Ilıcalı yarışmayla ilgili aldığı kararı basın duyurusu ile açıkladı.

Ilıcalı
, Defne Joy Foster'ın ölümü üzerine bu hafta "Yok Böyle Dans"ın yapılmayacağı ilan etti.

ANNESİ YIKILDI


Defne Joy Foster'ın, Bodrum'un Turgutreis beldesinde yaşayan annesi Hatice Foster, acı haberi alır almaz İstanbul'a gitti.

Foster'ın ani ölümü Bodrum ve Turgutreis'teki dostlarını şoke etti. Yaz aylarında annesi Hatice Foster'ın Turgutreis'teki evine gelerek kalan ve her yıl düzenlenen köpek güzellik yarışmasında sunuculuk yapan Defne Joy Foster'ın dostları acı haberle kahroldu.

Acılı anne Hatice Foster'ın da Turgutreis At Çiftliği eğitmenlerinden görevli Yüksel Çağrı'yı yanına alarak uçakla İstanbul'a gittiği öğrenildi.

DOKTORU NELER SÖYLEDİ?

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, astım krizi ya da kalp krizinden öldüğü belirtilen Foster'ı hasta olarak 2008 yılında gördüğünü ve Foster'ın ağır bir astım hastası olmadığını söyledi.

Astım krizi yaşandığında göğüste sıkışmalar meydana geldiğini ve kişinin nefes almakta zorlanacağını kaydeden Çuhadaroğlu, yaptığı açıklamada, "Belirtiler dakikalar içinde meydana gelir. Göğüs birdenbire sıkışmaz. Nefes kesilmez. Bütün bunlar uzun dakikalar alır. Aniden ölüm meydana gelmez. Hasta ilacını aldıktan bir süre sonra normale döner" dedi.

SAVCI EVDE İNCELEME YAPTI

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölümüne ilişkin olarak Caddebostan'daki evde inceleme yapıldı. Bu sırada sunucunun eşi Yasin Solmaz eve geldi. Savcı ve polislerin incelemesinin ardından Defne Joy Foster'ın cenazesi otopsi için Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesinin morguna kaldırıldı.

ALNINDAKİ SIYRIĞIN SIRRI

Sunucu Defne Joy Foster'in cesedi üzerinde Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve adli tabip inceleme yaptı. İncelemede, Foster'in alnında küçük bir sıyrık olduğu görüldü.

112 ACİL ARANMAMIŞ

İstanbul Sağlık Müdürlüğü, sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili olarak 112 Acil Servis'in aranmadığını bildirdi. Müdürlükten yapılan açıklamada, Foster'ın evinde ölü bulunmasıyla ilgili olarak bazı internet sitelerinde yer alan haberlerde Kerem Altan'ın 112 Acil Servis'i aradığının ancak ambulansın gelmediğinin iddia edildiği belirtildi.

Olay günü 112 komuta kontrol merkezindeki tüm ses kayıtlarının incelendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Kayıtlarımızda konuyla ilgili hiçbir ihbar bulunmamaktadır. Olayla ilgili olarak 112 Acil Servis aranmamıştır. Görevlerini üstün bir çalışma temposu içerisinde yerine getirmeye çalışan 112 Acil Servis çalışanlarının moral ve motivasyonları, medyada çıkan bu tarz haberlerden olumsuz etkilenmektedir. Bu konuda tüm basın ve yayın organlarının desteğini bekliyoruz. Defne Joy Foster'ın vefatından dolayı üzüntülerimizi belirtir, yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı dileriz''

PAZAR AKŞAMI YARIŞMADAN ELENMİŞTİ

Defne Jos Foster, Show TV ekranlarında pazar akşamı yayınlanan Yok Böyle Dans Yarışmasındaki performansı sonrasında elenmişti.

Elendiği ilan edildikten sonra Foster duygulu bir konuşma yapmış ve "Meşhurdum, yarışma sayesinde popüler oldum... Popüler bir işin içinde olmak zannedildiği gibi kolay değil, ama hayatın dengesini yakaladığımı zannediyorum." demişti.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu.

 İlk olarak Kral TV'de ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre "Sihirli Annem" adlı dizide "Eda" karakterini canlandırdı.

Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu.

tv8'de yayınlanan "Bir İş İçin Lazım" adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan "Çeyiz Şov"u sundu.

İşte Defne Joy Foster'ın elendikten sonra söyledikleri;



İŞTE YOK BÖYLE DANS YARIŞMASINDAKİ SON PERFORMANSI