BIST 9.560
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.490,73

Ünlü şovmen savcılıkta

Ünlü şovmen savcılıkta

"olay sözleri için ifade verdi"ünlü sunucu mehmet ali erbil, bir televizyon programında sarf ettiği sözlerle ilgili erzincan cumhuriyet başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında polise ifade verdi. istanbul güvenlik şube müdürlüğü'ne gelerek ifade veren erbil'in, "kötü bir niyetim yoktu....

Ünlü şovmen savcılıkta

"Olay sözleri için ifade verdi"

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, bir televizyon programında sarf ettiği sözlerle ilgili Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında polise ifade verdi. İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne gelerek ifade veren Erbil'in, "Kötü bir niyetim yoktu. Sözlerim amacını aştı. Bu söylediğim cümle ağzımdan aniden çıktı. Amacını aşan bir ifadeydi" dediği öğrenildi. Mehmet Ali Erbil, bir televizyon programında, "Orada ne yapıyorsunuz, mum söndü mü yapıyorsunuz" sözlerini sarf etmiş; bunun üzerine Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Ünlü şovmen savcılıkta

Nurgül'le kenetlendik yan yanayız!

Pir Sultan Abdal'ın hayatını anlatan Cem Özer ve Melike Öcalan'ın rol aldığı oyun, önceki gün Profilo Alışveriş Merkezi'nde yapılan bir basın gösterimiyle tanıtıldı.

Boşanmıyoruz

Oyunda 'Pir Sultan Abdal'ı canlandıran Cem Özer, "Bu rol bana geldiğinde hem heyecanlandım hem de gerildim" dedi. Geçtiğimiz günlerde bir kadın arkadaşıyla görülen ve Nurgül Yeşilçay'la boşanacakları yazılan Özer, "Nurgül'ün yanındaki her erkek ve benim yanımda görülen her kadın sevgililerimiz değil. Biz yan yanayız, kenetlendik, yürüyoruz" diye konuştu.

Ünlü şovmen savcılıkta

Tiyatroya bebek molası

Beş haftalık hamile Hande Ataizi, doktorunun "Düşük tehlikesi olabilir" ikazı üzerine iş hayatında düzenleme yaptı! Ataizi, başrolünü Cihan Ünal'la paylaşacağı ve provalarına başladığı 'Özel Hayatlar' adlı tiyatro oyununu şimdilik askıya aldı.

Ünlü şovmen savcılıkta

Doğum gününü sette kutladı

Yedi yıl sonra, izleyiciyle buluşan "Çocuklar Duymasın" dizisinin setinde oyuncular için sürpriz doğum günü partileri düzenleniyor. Yeni sezona hızlı bir giriş yapan dizinin setinde ilk doğum günü kutlaması Pınar Altuğ için yapıldı. Sette yeni yaşına giren bir diğer isim de "Havuç" karakteriyle ekrana gelen Furkan Kızılay oldu. Dizide çocuk yaşlardan itibaren oynayan Kızılay, 21'inci yaş gününü sette kutladı. Kutlamada, Furkan'ın çileli annesini oynayan Pınar Altuğ'un oldukça duygulandığı görüldü. Kızılay'ın doğum günü pastası alkışlar arasında kesildi. Sürpriz karşısında şaşıran Furkan Kızılay, "Beni çok mutlu ettiniz. Siz benim ikinci ailemsiniz" dedi.