BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
HABER /  MAGAZİN

Ünlü şarkıcı spermlerini satacak!

Rapçi kendinden çocuk sahibi olmak isteyen kadınlara spermlerini satacak. Ama önce şarkıcı kadını mülakata alacak...

Abone ol

RUSYA'nın ünlü rap şarkıcısı Timati, kendisinden hamile kalmak isteyen kadınlar için, her birinin değeri 100 bin euro olacak olan, sperm bankası kuruyor.

Milliyet'e göre; yaptığı sıra dışı davranış ve klipleri ile gündemden düşmeyen Rus rapçi Timati, kendisinden çocuk sahibi olmak isteyen anne adayları için sperm bankası kurmaya karar verdi. Bunun için de Cannes'taki bir klinikte analiz yaptırdı. Analiz sonuçlarına göre, Timati’de hiperaktif sperm hücreleri olduğu görüldü.

Şarkıcı kendisinden çocuk sahibi olmak isteyen her anne adayı ile ayrı görüşeceğini, özellikle çocukları olmayan çiftlere sperm vereceğini söyledi. Timati, bu hizmet için her anne adayından 100 bin euro alacak ve sperm satın alma mülakatları özel olarak yapılacak. Tanınmış rapçiye kendi sperm bankasını kurma fikrini ise, Bruce Willis'in verdiği belirtildi.

Bir süre önce de ünlü rap şarkıcısı, vücudundaki dövmeler nedeniyle askere alınmamıştı. Şarkıcı askerlik yoklaması için gittiği askerlik şubesinde yaptırdığı sağlık muayenesi sonucu vücudundaki dövmeleri nedeniyle kendisine ‘Askerliğe elverişli değildir’ raporu verilmişti. Ünlü rapçiye bu raporun verilmesinin vücudunda dövme olması değil, bu dövmelerin vücudun yarısından çoğunu kaplamış olması gösterildi. Rus kanunlarına göre, vücudunun yarısından çoğunda dövme olan kişiler ‘psikolojik olarak akli durumu tam olarak yerinde değil’ diye kabul ediliyor ve askerliğe alınmıyor.