BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40
HABER /  MAGAZİN

Ünlü şarkıcı neden hastanelik oldu?

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus'un dün gece geç saatte hastaneye kaldırıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Skandallar kraliçesi olarak ünlü şarkıcı Madonna'nın varisi olarak gösterdiği genç şarkıcı Miley Cyrus'un hastanelik olduğu haberi gündemi sarstı.

21 yaşındaki ünlü şarkıcı Miley Cyrus'un dün gece hastanelik olduğu haberi magazin basınında önemli bir yer aldı. Ünlü şarkıcının hastaneye hangi sebep ile kaldırıldığı bilinmediği için hayranları ve magazin basının içerisinde kısa süreli bir kaos yaşanmasına rağmen genç şarkıcının hastaneden paylaştığı fotoğraf ile herkesin yüreğine su serpildi. 

1.20140416090823.jpg 

Ünlü şarkıcının twitter hesabından paylaştığı fotoğrafın altına boğazlarının şiştiği açıklaması ile ciddi bir sorun olmadığını gören hayranları rahat bir nefes aldı. Magazin basının hastaneden edindiği bilgilere göre kısa bir süre önce boğaz şişmesi ve öksürük rahatsızlığı ile antibiotik kullanımına başlayan Miley Cyrus'un ilaçlardan dolayı ciddi bir alerjik reaksiyon geçirdiği ve bu sebeple hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

2.20140416091045.jpg


Ünlü şarkıcı önünümüzdeki gün Kansas City'de bulunan Sprint Center'da verceği konseri hastalığı nedeni ile iptal edildiğini hayranlarına duyururken yaşadığı rahatsızlığı dile getiren ünlü şarkıcı hayranlarından binlerce destek mesajı aldı.