BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,58
MAGAZİN

Ünlü oyuncunun üstsüz videosu sosyal medyayı karıştırdı

Model ve oyuncu Elizabeth Hurley'nin üstsüz şekilde havuzda yüzdüğü videosu sosyal medyayı karıştırdı. İşte o paylaşım...

Model ve oyuncu Elizabeth Hurley, oğlunun çıplak pozlarından rahatsız olduğunu ısrarla dile getirmesinin ardından sosyal medya hesabından üstsüz fotoğraf paylaştı.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ: Model ve oyuncu Elizabeth Hurley'nin üstsüz şekilde havuzda yüzdüğü videosu sosyal medyada tartışma yarattı. Kimi takipçileri Hurley'i "Umarım bu videoyu oğlun çekmemiştir", "Yakışmıyor sana, neredeyse 60 yaşındasın" cümleleriyle eleştirirken, kimileri de 60 yaşına rağmen Hurley'nin hala güzel ve fit olduğuna değindi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler