BIST 9.095
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,90
HABER /  MAGAZİN

Ünlü oyuncunun Bugatti aşkı amuda kaldırttı!

Ünlü oyuncu Michelle Rodriguez instagram yayınladığı Abu Dhabi fotoğrafları ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Fast And Furious serisinin ünlü oyuncu Michelle Rodriguez instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile dikkat çekti. 

Fast And Furious serisinin başrol oyuncularından Michelle Rodriguez ünlü model Cara Delevingne ile yaşadıkları çarpık aşk ile magazin basının gündeminden uzun bir süre düşmedi. Ünlü model Cara Delevingne'nin Suki Waterhouse ile samimi fotoğraflarının instagrama düşmesi üzerine haklarında ayrılık dedikoduları çıkan Michelle Rodriguez Abu Dhabi'de çektiği fotoğrafları instagram hesabından yayınlaması ile sosyal medyada dikkat çekti. 

1.20140424162143.jpg

Fast And Furious'un serisinin 7. filminin çekimleri için Dubai'de bulunan ünlü oyuncu Michelle Rodriguez instagram hesabından yayınladığı ilginç fotoğraf ile gündeme oturudu. Kalın siyah çizgilerle kaplı pembe bikinisi ile dünyanın en hızlı aracı olarak bilinen Bugatti Veyron model aracın önünde amuda kalkan ünlü oyuncunun bu fotoğrafı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

2.20140424162352.jpg

Yayınladığı Bugatti temalı fotoğrafının altına
'Her zaman bir Bugatti kullanmayı hayal etmiştim fakat yine olmadı. Ben Prius ile devam edeyim en iyisi. Bir gün ilerde milyoner olursam belki seksi popom ile hava atarım' notu ile dikkat çekti. Dubai plajlarında kusursuz fiziği ile güneşlenirken yayınladığı fotoğrafı ile binlerce beğeni toplayan Michelle Rodriguez ' Abu Dhabi'nin sıcak kumlarında güneşlenmekten iyisi olamaz' notu ile yayınladığı fotoğrafı ile dikkat çeken ünlü oyuncu Michelle Rodriguez fotoğraflarının altına Cara Delevingne hakkında soru yağmuru yağarken ünlü oyuncunun soruları yanıtsız bırakması dikkatlerden kaçmadı.