BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  DÜNYA

Ünlü oyuncunun acı günü

İstanbul’daki evinde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın babası, son yolculuğuna uğurlandı. <br/>Türk basınının duayne ismi, eski f...

Abone ol

İstanbul’daki evinde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın babası, son yolculuğuna uğurlandı.
Türk basınının duayne ismi, eski foto muhabiri Oktay İybar (75) için Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine; İybar’ın kızı oyuncu Demet Akbağ, eşi Suzan İybar, oğlu Kemal ve kızı Sedef ile yakınları, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yılmaz Erdoğan, Erol Engin, Oktay Kaynarca, Burcu Esmersoy, Yavuz Bingöl, Sinem Kobal, Orhan Erinç ile sanat camiasından çok sayıda kişi katıldı.
Taziyeleri kabul eden oyuncu Demet Akbağ, “Ben de dün haber aldım. Mardin’de film çekiyorduk. Çok üzgünüm. Sabah aniden uykusunda hiç acı çekmeden, -hep eskiden beri arzu ettiği gibi ölmek isterdi. Böyle sessizce ölmek isterdi.- Uykusunda büyük ihtimalle beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Yüksek tansiyon hastasıydı. Babamı kaybettim. Babaları, anneleri, büyükleri kaybedince daha da büyüyoruz, daha bir yaş alıyoruz. Bazı şeylerin daha çok farkına varıyoruz. Biz büyüyoruz, onlar yaşlanıyor, biz yaşlanıyoruz, bizim çocuklarımız büyüyecek. Hayat böyle. Herkese çok teşekkür ettim” diye konuştu. Akbağ’ın annesi Suzan İybar ise, eşinin tabutunu öperek gözyaşlarına boğuldu.
Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Oktay İybar’ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.
(İHA)