BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.496,44
HABER /  MAGAZİN

Ünlü oyuncularla ilgili yılın bomba iddiası

‘Medcezir’ dizisinde iki sevgiliyi canlandıran Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı.

Abone ol

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu. “Medcezir” dizisinde “Mira” karekterini oynayan Serenay Sarıkaya’yla “Yaman”ı canlandıran Çağatay Ulusoy’un dizideki aşkı gerçek hayata taşındı.

Dizi setinde yakınlaşan iki ünlü oyuncunun, arkadaşlığı 1 ay önce aşka dönüştü. Sarıkaya ile Ulusoy’un beraberliklerini setteki arkadaşlarıyla da paylaştığı “Birbirimize iyi geliyoruz ve çok mutluyuz” dediği öğrenildi.

YASAK AŞK YAKINLAŞTIRDI

Serenay Sarıkaya, 14 Kasım’da evli ve iki çocuk babası iş adamı Murat Süğlün’le görüntülenmişti. Fotoğraflarının basına yansımasının ardından ünlü oyuncu ilişkisini bitirmişti.

Hayranlarının tepkisiyle karşılaşan Sarıkaya’yı sıkıntılı günlerinde rol arkadaşı Çağatay Ulusoy yalnız bırakmadı. Sarıkaya da, uyuşturucu temin etmek suçundan hakim karşısına çıkan Çağatay Ulusoy’un hep yanında oldu.

Çiftin bu zorlu süreçler de yakınlaştığı gelen bilgiler arasında. Sarıkaya daha önce de "Lale Devri" dizisinden rol arkadaşı Tolgahan Sayışman’la aşk yaşadı.

Mira ile Yaman'ın çok konuşulan öpüşme sahnesi:





Vatan