BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.489,62
HABER /  MAGAZİN

Ünlü müzisyen çok utandı!

Ünlü müzisyen Cahit Berkay, önceki gece Beyoğlu Line'ın önünde bir kadın arkadaşıyla sarmaş dolaş görüntülenince büyük panik yaptı

Abone ol

Basın mensuplarını fark edince hemen yanındaki kadının yanından uzaklaşıp basın mensuplarına doğru yürüyen Cahit Berkay, yanına çağırdığı muhabirlere, ''Çocuklar aman yanlış bir şey yazılmasın. Hanımefendi arkadaşım olur" açıklamasını yaptı. Son zamanlarda yanına sürekli birilerinin kendisine yakıştırılmaya çalışmasından oldukça bunaldığını ifade eden Berkay, ''Emin olun gerçekten bir sevgilim olduğunda çıkıp karşınıza mert bir şekilde söylerim. Âşık olmak tüm insanlar için dünyanın en güzel duygusu. Gerçekten birine âşık olursam onun da rızasıyla sizlerin karşısına çıkıp görüntü vermek isterim. Ama o gün bugün değil. Bu konuda çok hassasım'' dedi.

SİZDE HAKLISINIZ

Tam bu anlarda biraz önce mekân önünde sarmaş dolaş görüntülendiği kadın arkadaşı Berkay'a sarılıp ''Ne oluyor Cahit'çiğim. Hadi gelsene'' sözleriyle neye uğradığını şaşıran Berkay, ''Siz de haklısınız'' deyip basın mensuplarının yanından ayrıldı.