BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

Ünlü müzisyen Can Bonomo ölümden döndü!

Ünlü müzisyen Can Bonomo ölümden döndü!

Ünlü müzisyen Can Bonomo, öğle saatlerinde İstanbul Etiler'de motosiklet kazası geçirdi. Bonomo'nun kaburgalarında çatlak, köprücük kemiğinde ise kırık olduğu öğrenildi.

Ünlü müzisyen Can Bonomo ölümden döndü!

Etiler'de seyir halindeyken, önündeki aracın sürücüsünün durup aniden kapıyı açması üzerine motosikletiyle kapıya çarpan ve yola savrulan ünlü müzisyen Can Bonomo'nun kaburgalarında çatlak, köprücük kemiğinde ise kırık olduğu öğrenildi.

Ünlü müzisyen Can Bonomo ölümden döndü!

CAN BONOMO KİMDİR Can Bonomo, 24 Mayıs 1987 de İzmir’de dünyaya geldi. Ressam olan annesini genç yaşta kaybetti. Ailesinin kökeni; Osmanlı Sultanı Sultan II Beyazıd tarafından, 1492 yılında İspanya'dan İzmir ve Selanik'e yerleştirilen yahudilerdendir. Büyüdüğü evde sanat olduğunu ifade eden ve annesi sayesinde şiir öğrendiğini ifade eden Can Bonomo, dokuz yaşında gitar çalmaya başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. Bilgi Üniversitesi'nde sinema-televizyonculuk bölümünde okudu. 17 yaşında İzmir'den İstanbul'a taşınan Can Bonomo, müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak atıldı.

Ünlü müzisyen Can Bonomo ölümden döndü!

Can Bonomo, Bilgi Üniversitesi’nde Sinema-Televizyon Bölümü’nde okudu. Üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101’de radyoculuk yapan Can Bonomo, daha sonra, televizyona geçerek Number One TV ve MTV’de televizyon programları hazırladı. Televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda rol aldı.