BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,32
HABER /  MAGAZİN

Ünlü modelde Rihanna'yı yalnız bırakmadı!

Ünlü model Cara Delevingne pazar günü kutlanan uyuşturucu bayramına son anda koyduğu fotoğraf ile katılmayı ihmal etmedi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Dün birçok ünlü isim tarafından kutlanan 4:20 uyuşturucu kabul bayramına ünlü model Cara Delevingne'de son anda katıldı. 

Tüm Dünya'da dün kutlanan ve 4:20'de sosyal medyada yağan fotoğraflarla kutlanan uyuşturucu kabul bayramının son katılanıda ünlü Victoria's Secret modeli Cara Delevingne oldu.Bir çok ünlü tarafından sosyal medyada paylaşılan 420 bayramına özellikle ünlü şarkıcı Rihanna paylaştığı fotoğraflarla damga vururken ünlü model Cara Delevingne yakın arkadaşını yalnız bırakmadı. 

1.20140422091106.jpg

Ünlü Victoria's Secret modeli Cara Delevingne Paskalya Bayramı ile aynı güne gelen 420 uyuşturucu bayramını içtiği marijuana sigarasının dumanından halka çıkarırken çekilmiş fotoğrafı ile paylaştı. Paylaştığı fotoğrafta arkasında şaşkın gözlerle kendisine bakan sarışın kadın dikkati çekerken ünlü model Barbadoslu arkadaşı Rihanna'ya eşlik etmeyi unutmadı. Fotoğrafın altına 'Mutlu 420 bayramı X' yazan Cara Delevingne instagram'dan yayınladığı fotoğrafı ile sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

2.20140422091422.jpg

Ailesi ile West Village'de pazar gününü piknik yaparken geçiren ünlü model paylaştığı eğlenceli fotoğraf ile dikkat çekerken daha önceden de uyuşturucu içerken yakalanmış ve hatta geçtiğimiz günlerde yakın bir arkadaşının magazin basınına sattığı fotoğraflarda 16 yaşından bu yana uyuşturucu kullandığı görülen Cara Delevingne; Rihanna, Miley Cyrus, Snoop Dogg ve Wiz Khalifa gibi ünlülerin arasında son dakika fotoğrafı ile yer almayı başardı.