BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  MAGAZİN

Ünlü model sabahın ilk ışıklarında yakalandı!

Ünlü model Candice Swanepoel Londra'da sabahın ilk ışıklarında magazin basınına yakalandı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Victoria's Secret'ın Londra'da açılan yeni mağazası için İngiltere'ye gelen ünlü model Candice Swanepoel gecenin geç saatlerinde kameralara yakalandı.

Ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret'ın en ünlü meleklerinden Adriana Lima ve Candice Swanepoel Londra'da açılan yeni mağazaları için pazartesi günü İngiltere'de görüntülendi.Yeni mağaza açılışı için pazartesi günü İngiltere'ye gelen Afrikalı ünlü model Candice Swanepoel bu sabah saatlerinde kameralara yakalandı.

1.20140415151649.jpg

Londra'da sabahın ilk ışıklarına doğru kameralara yakalanan ünlü süpermodel Candice Swanepoel, makyajsız ve bakımsız bir halde magazin basınına yakalandı. 26 yaşındaki süpermodel pembe kabarık püsküllü bir blüz, yüksekbel bir kot pantolon ve koyu renk bir çanta ile görüntülendi.

3.20140415151948.jpg

Makyajsız ve bakımsız bir halde kameralara yakalan ünlü model Candice Swanepoel, bakımsız hali ve duştan çıkmışcasına ıslak saçları ile yüzünü gizlemeye çalışırken ünlü modelin parmağındaki büyük mücevherler dikkat çekti. Ünlü Victoria's Secret modelinin sabahın ilk ışıklarında makyajsız ve bakımsız ıslak saçlarla nereden geldiği merak konusu oldu.