BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  MAGAZİN

Ünlü model popo fotoğrafı ile olay yarattı!

Cara Delevingne instagram hesabından yayınladığı fotoğrafı ile magazin basınına bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Victoria's Secret'ın asi meleği olarak anılan ünlü model Cara Delevingne instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Moda ve podyum dünyasının son dönemdeki en çok konuşulan modellerinden biri olan Cara Delevingne her yaptığı hareketi ile gündem yaratmaya devam ediyor. Podyum dünyasının ikon isimlerinden Kate Moss'un varisi olarak gösterdiği Cara Delevingne sıradışı yaşantısı ile magazin basının en çok dikkat çeken isimlerinden olmaya devam ediyor.

1.20140422160827.jpg 

Ünlü model Cara Delevingne instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı ile magazin basınında büyük gündem yarattı. 21 yaşındaki Victoria's Secret modeli transparan Burberry eteği ile çektiği poposunun resmini instagram hesabından yayınlayarak takipçilerinden binlerce beğeni topladı. Paylaştığı fotoğrafın altına 'Bottoms Up' (popolar yukarı) esprili yaklaşımı ile dikkat çeken Cara Delevingne hayranlarından büyük beğeni topladı.

2.20140422162102.jpg

Ünlü model geçtiğimiz gün paylaştığı uyuşturucu bayramı temalı fotoğrafı ilede adından sıkça söz ettirirken her yaptığı olay olan ünlü model magazin basını tarafından son dönemin en cesur modeli olarak anıldı. Sıradışı yaşam tarzı ile magazin basınında sıkça yer alan Cara Delevingne paylaştığı popo fotoğraflı Burberry viral reklamı ile beğeni topladı.