BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.428,19
HABER /  DÜNYA

Ünlü isimler İstanbul’a geliyor

Haliç Üniversitesi’nde 16 Aralık 2013 Pazartesi günü yapılacak olan 12. Geleneksel Türkiye Spor Adamları ödülleri törenine dünyaca ünlü spor...

Abone ol

Haliç Üniversitesi’nde 16 Aralık 2013 Pazartesi günü yapılacak olan 12. Geleneksel Türkiye Spor Adamları ödülleri törenine dünyaca ünlü spor adamları katılacak.
Haliç Üniversitesi’nin ev sahipliğinde organizasyonunu Nedim Delibaş’ın yaptığı 4. Uluslararası Sporun Zirvesi İstanbul etkinliklerine Dünya ve Türk futbolseverlerin tanıdığı önemli isimler iştirak edecek. Avrupa Saç Ekim Merkezi ana sponsorluğunda gerçekleşecek organizasyona, son iki yıldır olduğu gibi Haliç Üniversitesi ev sahipliği yapacak. Delibaş yaptığı açıklamada, 4. Sporun Zirvesi İstanbul etkinliklerine her yıl olduğu gibi bu yılda Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı önemli isimleri davet ettiklerini söyledi.

SEBASTİAN VERON VE CANİGGA GELİYOR
Delibaş, Haliç Üniversitesi Mecidiyeköy Kampüsü’nde 17 Aralık 2012 tarihinde gerçekleştirilen ödül törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes, Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı ve Sportif A.Ş. Genel Müdürü Lütfi Arıboğan, FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus, Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Galatasaray’ın eski futbolcusu Alman Falco Götz, Fenerbahçeli eski futbolcu İngiliz Dalian Atkinson, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mete Düren başta olmak üzere 6 ülkeden 21 spor adamının organizasyona katıldığını hatırlatarak, 16-17 Aralık tarihinde yapılacak organizasyona Arjantinli eski ünlü yıldızlar Claudio Caniggia, Sebastian Veron ve Alman Karl Heinze Riedle gibi isimleri davet ettiklerini söyledi.

’’PROGRAM ÇOK YOĞUN VE DOLU GEÇECEK’’
Delibaş programın çok dolu ve yoğun geçeceğini belirterek, "Organizasyonda 12. Geleneksel Türkiye Spor Adamları, Uluslararası Spor Adamları ve Basın Ödülleri olarak 3 kategoride ödülleri dağıtacağız. www.spornews.com’ da 15 Ekim’de başlayacak anketler sonucu ödüller sahiplerini bulacak" diyerek sözlerini noktaladı.
(İHA)