BIST 8.985
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,68
HABER /  MEDYA

Ünlü isimler 15 Temmuz için söyledi!

Birbirinden ünlü isimler bu kez TRT 1'de yayınlanan 15 Temmuz özel programında hain kalkışmaya siper olan kahramanlar için türkü söylediler.

Abone ol

TRT 1'de ünlü isimler 15 Temmuz başarısız darbe girişimine göğsünü siper eden kahramanlar için türkü söyledi. Birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği gecede Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Yavuz Bingöl ile birlikte sahne aldı.

15 Temmuz kahramanları dün TRT 1'de yayınlanan özel konserle anıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle, karanlık gecenin aydınlık yürekleri için sahneye çıkan birbirinden ünlü isimler, 15 Temmuz kahramanları için türkü söylerken izleyenler gözyaşlarını tutamadı.

KALIN VE BİNGÖL SAHNEDE

Duygu yüklü gecede Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Yavuz Bingöl ile birlikte sahne aldı. Kalın ve Bingöl, Gör Nic'olur adlı türküyü seslendirdi.

O GECE BİR KEZ DAHA YAŞANDI

Bedri Aysel, Belkis Akkale, Cengiz Kurtoğlu, Çoşkun Sabah, Esat Kabaklı, Fettah Can, Gülay, Kerem Alışık, Kutsi, İbrahim Sadri, Mustafa Keser, Mustafa Sandal, Özhan Eren, Mustafa Ceceli, Sami Özer, Selahattin Alpay, Serkan Çağrı, Serkan Kaya, Yavuz Bingöl, İzzet Altınmeşe, Zerrin Özer ve Zara'nın sahne aldığı gecede 15 Temmuz gazileri de yaşananları anlattı. 

15 Temmuz'un karanlık gece NTV'den Oğuz Haksever ve CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın anlatımıyla bir kez daha yaşandı. Sokakları dolduran binlerce vatansever, hainlerin silahlarının karşısına dikilirken o gece yaşananlar bir kez daha dev ekrana yansıtıldı, izleyenler lanet okudu.