BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.426,66
HABER /  GÜNCEL

Ünlü işadamına dayaklı seks tuzağı

Manisalı ünlü işadamı tanışdığı bir kadınla eve gidince başına gelmeyen kalmadı.

Abone ol

Telefonda tanıştığı kadının daveti üzerine Antalya'ya gelen Manisalı işadamı Mehmet A., seviştikleri sırada eve gelen iki kişi tarafından önce dövüldü, ardından zorla senet imzalattırılıp para ve cep telefonu gasp edildi.

Olay polise başvuran demir tüccarı Mehmet A.'nın şikayetiyle ortaya çıktı. Yaklaşık 1 ay önce cep telefonuna gelen çağrı üzerine bir kadınla tanışıp arkadaşlığını ilerlettiğini belirten Mehmet A., daveti üzerine de Antalya'ya geldiğini anlattı. Kadınla buluştuktan sonra Muratpaşa İlçesi'ndeki bir eve gittiklerini belirten Mehmet A., "Birlikte alkol aldıktan sonra sevişmeye başladık. Bu sırada kapı açıldı ve içeri iki erkek girdi. İçlerinden biri 'Sen kimsin, ne işin var benim karımla' diyerek bana saldırdı. Dövdükten sonra tehdit edip yanlarında getirdiği iki senedi imzalattılar, üzerimde bulunan bir miktar para ve cep telefonumu gasp ettikten sonra beni bıraktılar" dedi.

Şikayet üzerine çalışma başlatan polis, önce Mehmet A.'nın götürüldüğü eve baskın düzenledi. Ancak evin boşaltılmış olduğunu gören polis, yaptığı araştırmada Berran Ç., Ahmet K. ve Yasin V.'yi saklandıkları adreslerde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda işadamına ait cep telefonu ve imzalattırdıkları 2 senet ele geçirildi. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken, olayla ilgili 1 kişinin daha arandığı açıklandı.

İKİZLERİNİN KAFASINI KESTİ

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Diyarbakır'da cinnet geçirdiği belirtilen bir baba geçtiğimiz Ramazan ayında dünyaya gelen ikiz kızlarının başını kesti, 3 yaşındaki kızını bıçakla yaraladı.

Baldızını rehin alan çılgın babayı kardeşi ayağından vurarak durdurabildi.

Akıllara durgunluk veren olay Diyarbakır'ın Hani ilçesi Barakalar Mahallesi'nde yaşandı. Cinnet geçiren 22 yaşındaki M. Tahir S, eve gelip bir süre oturduktan sonra mutfağa gitti. Elindeki bıçakla kızlarının olduğu odaya geçen baba Tahir S., birkaç kez bağırdıktan sonra kundaktaki kızlarının bıçakladı.

İkiz kızlarının başını kesen baba, daha sonra salonda televizyon seyreden 3 yaşındaki kızını bıçakladı. Çığlıklar üzerine eve koşan akraba ve komşuları babanın dehşetiyle karşılaştı.

Eve koşan baldız, yaralı yeğenini eli bıçaklı eniştesinden kurtarmayı başardı. Baba bu sefer baldızı rehin alarak öldürmek istedi. Bu sırada eve gelen zanlının kardeşi, onu ikna ederek baldızın bırakılmasını sağladı.

Bir türlü sakinleşemeyen baba kendisini öldürmek istedi. Bu sırada kardeşi pompalı av tüfeğiyle zanlıyı ayağından vurarak durdurdu. Yerel kaynakların zanlının henüz askerlik yapmadığı ve olay anında uyuşturucu kullandığını iddia etti.

BABANIN BIÇAKLADIĞI CEYLAN YOĞUN BAKIMA ALINDI

Olaya anında müdahale eden Hani Emniyet Amirliği ekipleri, ayağından yaralı olan baba ile bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan Ceylan'ı hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen ambulans yaralılara Hani Devlet Hastanesi'ne oradan da Diyarbakır'da taşıdı. Ceylan'ın Diyarbakır'a sevk edildiği ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Ceylan'ın hayati tehlikesinin ise devam ettiği belirtildi. Hani polisi, cinnet olayının meydana geldiği mahalleyi ablukaya alarak incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme uzmanları, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Diyarbakır'ın Eğil ilçesi doğumlu olan babanın 3 yıl önce ailesiyle birlikte Dicle ilçesinden Hani'ye gelip yerleştikleri öğrenildi.

ÖNCE İKİ KIZINA TECAVÜZ ETTİ, SONRA DA ERKEKLERE PAZARLADI...

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Tokat'ın Turhal ilçesinde iki kızına tecavüz ettiği ve para karşılığı erkeklere pazarladığı suçlamasıyla gözaltına alınan baba ile kızlarla ilişkiye girdikleri belirtilen 6 kişi tutuklandı.

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde yaşayan 20 yaşındaki F.D. ile 18 yaşındaki kardeşi Y.D., polise başvurarak, babalarının kendilerine tecavüz ettiğini ve para karşılığı zorla fuhuş yaptırdığını söylediler. Bunun üzerine Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 41 yaşındaki baba M.D. ile kızlarla para karşılığı ilişkiye girdikleri öğrenilen R.G.(80), O.E (19), Ş.Y.(40), A.T.(46), G.E.(22) ve M.B.(55)'yi gözaltına aldı.

Polisteki sorguları sonrası adliyeye sevk edilen 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşsiz olduğu öğrenilen baba M.D.'nin daha önce de fuhuştan cezaevine girdiği öğrenildi.

FINDIK, FISTIK NUMUNESİ ALMIŞLAR...

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]Baskında kumar oynadıkları ve fuhuş yaptıkları iddiasıyla 23'ü kadın 35 kişi gözaltına alındı.

Silivri'de 4 yıldızlı bir otelde kumar oynadıkları ve fuhuş yaptıkları ihbarını alan Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri söz konusu adresi takibe aldı. Müşteri gibi otele giren 2 polis kendilerini çiftçi olarak tanıttı. Otelin

kumar oynanan bölümüne giden polisler burada kumar oynamaya başladı. Polislerin yanına 2 kadın geldi. Polisler kadınlarla fuhuş için pazarlığa başladı. Kadınlarla anlaşan polisler baskın için dışarıda hazır bekleyen arkadaşlarına "Fındık fıstık numunelerini aldık" şifresini verince operasyon başladı. Yapılan kumar operasyonunda 8'i kadın 20 kişi kumar oynadıkları ve oynattıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Bu kişilerle birlikte 1 rulet masası, 8 bin oyun pulu ve 30 oyun kağıdına el konuldu. Aynı otelin restaurant bölümünde Ukrayna, Türkmenistan, Azerbaycan, Özbekistan ve Moldova uyruklu oldukları öğrenilen 15 kadın fuhuş yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

"BEN HAMİLEYİM"

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen kadınlardan biri eliyle karnını tutarak gazetecilere "Ben hamileyim, çekmeyin" diyerek gözyaşı döktü. Bu arada, Fatih'te Aksaray ve Kumkapı semtlerinde de Fatih Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yürütülen fuhuşa aracılık ve yer temin edenlerle birlikte fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 8'i kadın 13 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar, sağlık kontrolleri yapılmak üzere Zührevi Hastalıklar Hastanesi'ne ve Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından yabancı uyruklu kadınların sınır dışı edilecekleri bildirildi.

Silivri'de, 4 yıldızlı bir otele kumar oynandığı ve fuhuş yapıldığı iddiasıyla baskın düzenlendi.

ÖLDÜRÜP, MOTORLU TESTEREYLE PARÇALADILAR

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]Eşi, oğlu ve gelini; Ahmet Ak'ı tabancayla öldürüp motorlu testereyle parçaladıktan sonra ormana attılar.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 54 yaşındaki Ahmet Ak'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan eşi 52 yaşındaki Nazmiye, oğlu 34 yaşındaki Yasin ve gelini 32 yaşındaki Havva Ak, ilk kez hakim karşısına çıktı. 3 sanık da suçlamayı kabul etmezken, Ahmet Ak'ın, evin bodrumunda tabancayla öldürülüp motorlu testere ile parçalanarak ormana atıldığı belirtildi.

İlçeye bağlı Yunuslu Köyü'nde oturan Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli maden işçisi Ahmet Ak, geçen yıl 27 Temmuz'da ortadan kayboldu. 2 gün sonra oğlu Yasin Ak, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. 2 ay sonra 29 Eylül'de, köyün yakınındaki ormanlık alanda bir kişiye ait vücuttan ayrılmış kafatası ile kemikler bulundu. Yapılan incelemede bulunan kemik ve kafatasının kaybolan Ahmet Ak'a ait olduğu saptandı.

İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR

Jandarma, olayla ilgili Ahmet Ak'ın eşi Nazmiye Ak, oğlu Yasin Ak ve gelini Havva Ak'ı gözaltına aldı. 3 sanık, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Sanıklar hakkında, 'Tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek, kişinin hürriyetini yoksun bırakma, suç delillerini yok etme ve suç üstlenme' suçlarından ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sanıklar, Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmada ilk kez hakim karşısına çıktı.

TABANCA İLE ÖLDÜRÜP, TESTERE İLE PARÇALAMIŞLAR

Mahkeme Başkanı Ahmet Gürbaz, sanıklar ile birlikte avukatlarının hazır bulunduğu duruşmada Cumhuriyet Savcısı'nın hazırladığı iddianameyi okudu. İddianamede, Ak ailesinin birlikte oturduğu evin bodrumundaki motorlu testere ile 'patpat' denilen tarım aracının kasasında, öldürülen Ahmet Ak'ın kan izlerine rastlandığı belirtildi. Ahmet Ak'ın, tabanca ile öldürüldüğü, evin altında motorlu testere ile parçalara ayrılan cesedinin tarım aracıyla ormana götürülüp uçuruma atıldığı belirtildi. Ayrıca Yasin Ak'ın, kan izlerini yok etmek için tarım aracının kasasını boyadığı belirtildi.

3 SANIK DA SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

İşsiz olması ve sürekli borç yapması nedeniyle kendisine tepki gösteren babasını öldürdüğü iddia edilen Yasin Ak, duruşmada suçlamayı kabul etmedi. Yasin Ak, babasının kaybolduğu gün Ereğli'de hastanede tedavi gören dedesinin yanında olduğunu ileri sürerek cinayetle bir ilgisinin olmadığını söyledi. Yasin Ak, tarım aracının kasasını neden boyadığını soran hakime ise "Kasa eskimişti. Olaydan 2 ay önce boyamıştım" dedi.

Daha önceki ifadesinde, eşinin kendisine şiddet uyguladığını, gelini Havva Ak'a da tecavüz ettiğini ileri süren, bu yüzden de birlikte ormana odun toplamaya gittiklerinde Ahmet Ak'ı tabanca ile vurarak öldürdüğünü söyleyen Nazmiye Ak, mahkemede ifade değiştirerek suçlamayı kabul etmedi. Jandarmada baskı altında ifade verdiğini ileri süren Nazmiye Ak, eşiyle kaybolduğu günün sabahı köyde ölen bir kişinin cenazesine gittiklerini belirterek, "Cenazeden sonra birlikte odun toplamak için ormana gidecektik. Ancak daha sonra o gelmedi. Ben öldürmedim" diye konuştu.

Daha önce, kendisine birkaç defa tecavüz ettiğini iddia ettiği kayınpederi Ahmet Ak'ı, olay günü ormanda yine tecavüze kalkışması nedeniyle öldürdüğünü söyleyen gelin Havva Ak da duruşmada suçlamayı kabul etmedi. Daha önceki ifadelerini baskı altında verdiğini öne süren Havva Ak, "Kayınvalidem, ölen kayınpederimin bana tecavüz ettiği yönünde ifade vermiş. Ben de kayınvalidemden korktuğum için bu yönde ifade verdim. Kayınpederimi ben öldürmedim" dedi.

Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE ŞÜPHELİ ÖLÜM

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]Şişli'de, 21 yaşındaki Baran Saltuk'un, oturmakta olduğu 5 katlı bir binadan düşerek hayatını kaybetti. Polis, Baran Saltuk'un intihar mı ettiğini, kaza sonucu mu binadan düştüğünü yada bir cinayete kurban mı gittiğini araştırıyor.

Sabah saatlerinde, 19 Mayıs Mahallesi Gazi Berkay Sokak 6 numada bulunan 5 katlı binadan aşağıya düşen 21 yaşındaki Baran Saltuk ağır yaralandı. Polisin sık sık anons ettiği sağlık ekipleri, olay yerine geldiklerinde Saltuk'un hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, sokağa güvenlik şeridi çekerek, inceleme başlattı. Polis ölen gençle ilgili ayrıntılı bilgi almaya çalışırken, yakınları da sinir krizleri geçirdi.

Genç yaşta hayatını kaybeden Baran Saltuk'un intihar mı ettiği, kaza sonucu mu aşağıya düştüğü, ya da cinayete mi kurban gittiği, polisin incelemesinin ardından ortaya çıkacak. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ana giriş kapısının yanındaki sokakta yaşanan olaydan sonra Baran Saltuk'un cesedi üzerinde, olay yeri inceleme polisi gerekli araştırmaları yaptı.

Saltuk'un cesedi otopsi için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TARTIŞTIĞI 3 KİŞİYİ YARALADI, SONRA DA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ....

[PAGE]Konya'nın Ereğli ilçesinde çıkan kavgada, tartıştığı 3 kişiyi silahla yaralayan kişi intihar girişiminde bulundu.

Ömer U, Ereğli Boyacıali Mahallesi'ndeki Ereğli Kanatlı Hayvanları Koruma Derneği'nde karşılaştığı ve aralarında husumet bulunan Muzaffer D, Şahabettin A. ve Hasan D. ile tartışmaya başladı.

Kısa sürede büyüyen olayda Ömer U, üzerindeki silahla tartıştığı Muzaffer D, Şahabettin A. ve Hasan D'ye ateş etti. Ömer U. daha sonra silahı kendine doğrultarak tetiğe bastı.

Ağır yaralanan Muzaffer D, Şahabettin A, Hasan D. ve Ömer U, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.