BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40
HABER /  DÜNYA

Ünlü işadamı sevgilisini öldürdü

Geceliği 2 bin euro olan lüks otel korkunç bir cinayete sahne oldu. Ünlü işadamı milyoner sevgilisini döverek öldürdü

Abone ol

Ünlü bir işadamının lüks oteldeki odasında işlediği korkunç cinayet Fransa'yı karıştırdı. Paris’te geceliği 2 bin ero olan otelde İngiliz işadamı, ayrılmak isteyen sevgilisini döverek öldürdü. 

CESEDİ TEMİZLİKÇİ BULDU

Paris’in en pahalı otellerinden biri olan Bristol Hotel, korkunç bir cinayete sahne oldu. Bugüne kadar Harry Truman, Charlie Chaplin, Marilyn Monroe, Tony Blair gibi birçok ünlü konuğu ağırlayan, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve eşi Carla Bruni’nin de sık sık yemek yediği otelde önceki akşam temizlikçiler odalardan birine girince şoke oldu. Banyoda Polonyalı milyoner iş kadını Kinga Legg’in (36) kanlar içindeki cesedi vardı. Legg’in bir lambanın demir ayağıyla dövülerek öldürüldüğünü tespit eden polis, birlikte kaldığı İngiliz sevgilisi Ian Griffin’in (40) peşine düştü.

PORSCHE'SİNE BİNİP KAÇTI

Otel görevlileri, cesedin bulunmasından 12 saat önce Griffin’in oda kapısına “Rahatsız etmeyin” notu asarak, soğukkanlı bir şekilde kapıda bekleyen Porsche 911’ine binip ortadan kaybolduğunu söyledi. Griffin’in uzun süredir mali sıkıntı içinde olduğuna, muhtemelen kadının ayrılmak istemesi üzerine çıkan tartışma sonucu üç yıllık sevgilisini öldürdüğüne inanılıyor. İşadamının Fransız Rivierası’nda bekleyen Legg’e ait yata binip kaçmaya çalışabileceği ihtimali üzerine tüm liman birimleri alarma geçirildi. Ancak Griffin’in aracıyla ülke dışına çıkmış ya da İngiltere’ye giden bir feribota da binmiş olabileceği belirtildi.