BIST 9.462
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.498,31
HABER /  GÜNCEL

Ünlü dizilerin çekildiği tarihi mekanda yangın çıktı

İSTANBUL'un Beykoz ilçesinde bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Beykoz'daki yangın kontrol altına alındı. Söz konusu mekan, birçok dizi ve filme platform olarak evsahipliği yapıyor.

Abone ol

BEYKOZ Yalıköy'de bulunan ve film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Yangın saat 15.00 sıralarında çıktı. İhbar üzerine olay yerine Beykoz, Ümraniye, Çavuşbaşı, Kavacık'tan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Beykoz'daki yangın kontrol altına alındı.

Dumanlar bir çok ilçeden görülüyor. 500 metrekarelik bir alanda etkili olan yangında ahşap malzemelerinin yandığı belirtiliyor. Yangının kaynak yapımı sırasında çıkan kıvılcımlardan kaynaklandığı öne sürülüyor.

ÜNLÜ DİZİLER BURADA ÇEKİLDİ
Söz konusu mekan, birçok dizi ve filme platform olarak ev sahipliği yapıyor. Diriliş Ertuğrul, Kurtlar Vadisi, Hatırla Sevgili, Arka Sokaklar, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yaprak Dökümü, Kavak Yelleri gibi pek çok diziye ev sahipliği yapmıştı. Yaklaşık 15 yıldır tarihi fabrikada film, dizi ve müzik klipleri çekiliyordu.

17 ARAÇ 51 İTFAİYE PERSONELİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada yangının 15.06 'da başladığı itfaiyenin 15.14'te müdahale ettiği belirtildi. Açıklamada, "İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Beykoz,Kavacık,Çavuşbaşı, Ümraniye, Yenidoğan, Büyük Bakkalköy gruplarından 17 araç 51 itfaiye personeli ile müdahale edilen yangında yaralı ve can kaybı bulunmamaktadır" denildi.