BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Ünlü dizi oyuncusu yoğun bakımda!

Türk televizyonlarının ünlü isimlerinden İsrail Köse, kendi kullandığı motorla Kadıköy'de kaza yaptı. Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılan Köse, daha sonra Kartal Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Abone ol

İsrafil Köse, Kadıköy'de geçirdiği trafik kazası sonrası Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünlü oyuncunun yoğun bakımda olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Sevilen oyuncunun motor kazasını Kadıköy'de geçirdiği öğrenildi. Köse'ye ilk müdehale Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne yapıldı. Daha sonra Kartal Devlet Hastanesi'ne sevk edilen, Köse'nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

İSRAFİL KÖSE KİMDİR?

İsrafil Köse, 20 Şubat 1970 tarihinde Artvin’de Borçka ilçesinde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünde okudu.
1987 yılında Belene dizisinde Emin rolü ile ekran karşısına çıkan İsrafil Köse, bugüne dek birçok yapım rol aldı. Rol aldığı yapımlarda genelde Laz şivesi ile ön plana çıktı. Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal rolünü canlandıran İsrafil Köse, ”Sümela’nın Şifresi: Temel” ve ”Moskova’nın Şifresi : Temel” filmlerinde de rol aldı.

İsrafil Köse, Üçgen Yapımevi Ltd. Şti. Oyuncu ve Yapım Asistanlığı yapmaktadır.

İsrafil Köse, Şengül Köse ile evlidir. Abdullah Köse (d.2015) adında bir oğlu vardır.