BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.426,64
HABER /  MAGAZİN

Ünlü çiftin ilişkileri son mu buldu?

Ünlü model Rosie Huntington-Whiteley Coachella Festivali'nde arkadaşları ile görüntülenmesi kafaları karıştırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

İngiliz süpermodel Rosie Huntington-Whiteley, Colorado'da düzenlenen Coachella Müzik Festivali'nde yalnız olması dikkat çekti. 

Victoria's Secret'ın tartışmasız en güzel meleklerinden biri olan Rosie Huntington-Whiteley, haftasonu düzenlenen Coachella Müzik Festivali'nde sevgilisi Jason Statham olmadan görüntülenmesi kafalarda soru işareti bıraktı. 

1.20140415093953.jpg

26 yaşındaki ünlü model cuma günü başlayan Coachella Müzik Festivali'nin ilk gününde bir erkek ile el ele görüntülenmiş daha sonra yanındaki kişinin en yakın arkadaşlarından biri olduğu ortaya çıkmıştı. Festivalin ilk günü olan cuma günü ilk kez görüntülenen ünlü modelin yanında oyuncu sevgilisi Jason Statham'ın olmayışı dikkatlerden kaçmamıştı. Magazin basının tarafından takibe alınan ünlü model festivalin kalan günlerinde de arkadaşları ile görüntülendi ve sevgilisi Jason Statham'ın festivalde kendisine eşlik etmediği kesinleşerek ayrılık dedikodularının ortaya çıkmasına sebep oldu.

Bilindiği üzere ünlü modelin Jason Statham ile uzun süredir birlikte olduğu ve geçtiğimiz aylarda edinilen bilgiye göre Rosie Huntington-Whiteley'in artık ilişkilerinde ciddi bir adım atlamayı istemesi üzerine ünlü oyuncu Jason Statham'dan böyle bir hamle gelmemesi üzerine çiftin arasında yaşanan soğukluk ayrılık dedikodularını gündeme getirmiş fakat İngiliz süper model sevgilisi ile mutlu olduğu belirtmişti.

2.20140415094232.jpg

Coachella Festivali'nde yalnız görüntülenen ünlü süper model Rosie Huntington-Whiteley iddialara göre sevgilisi ile yaşadığı sorunlar nedeni ile ilişkiye ara verme kararı almış ve kafa dağıtmak için arkadaşları ile festivale katıldığı iddia edildi. Ünlü modelin hakkında çıkan iddialara nasıl bir yanıt vereceği merak konusu iken ünlü oyuncu Jason Statham ile en son mart ayının sonlarındaki Malibu tatilinde birlikte görüntülendikleri hatırlartıldı.