BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,67
ALTIN 2.524,69
HABER /  MAGAZİN

Ünlü çiftin ayrılık nedeni o mu?

Oyuncu eşi Burcu Kara ile evliliğinde sorun yaşayan Buğra Gülsoy'un, dizisindeki rol arkadaşı Bade İşçil ile yakınlaştığı iddia edildi

Abone ol

"Kuzey-Güney" dizisinin Güney'i Buğra Gülsoy'un 10 ay önce nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Burcu Kara ile evliliğinin çıkmaza girdiği öne sürülmüştü. Vatan'ın haberine göre Boşanmaya hazırlandığı, Nişantaşı'nda ayrı eve taşındığı konuşulan Gülsoy hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Bu iddiaya göre, Buğra Gülsoy dizide zengin sevgilisi Banu'yu oynayan Bade İşçil'e gönlünü kaptırdı. Söylentiyi ilk ortaya atan ise işletmeci İzzet Çapa'nın sahibi olduğu dijital dergi ÇapaMag'ın "Gamlı Baykuş" rumuzlu yazarı oldu.

Yazıda "Buğra Gülsoy hiç vakit kaybetmeden yeni bir ilişkinin tohumlarını atmış. Üstelik gönlünü kaptırdığı kişi de Kuzey-Güney'in bir başka starıymış. Hatta denen o ki Buğra ve bu 'bade'm gözlü güzel set arkasında öpüşürken bile görülmüş. Kim bilir belki de işlerine çok bağlı bu iki yıldız dizideki bir sahnenin provasını yapıyorlardır, yorumu sizlere bırakıyorum" denildi.

22354_1094_25042012_1.jpg

BU SAHNELER Mİ YAKIŞLAŞTIRDI?

Buğra Gülsoy ve rol arkadaşı Bade İşçil, dizide bol bol öpüşüyor.İddiaya göre set çalışanlarının da tanık olduğu yakınlaşmanın, bu sahnelerden sonra ilerlediği söyleniyor.

KENDİNİ DOĞAYA SALDI

Burcu Kara dün twitter sayfasına Rüzgar isimli atla birlikte çekilen fotoğrafını yükleyerek "20 gündür beraberiz... Verdigim 4 kiloyu da ona borçluyum. Bunlar, son günün hatırası fotoğraflar" diye yazdı.