BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.476,47
HABER /  GÜNCEL

Ünlü astrolog Dinçer Güner'den hükümete 2015 uyarısı

2015 geldi çattı. Peki Türkiye'yi 2015'te nasıl günler bekliyor? Ünlü astrolog özellikle siyasi arenada yaşanacakları anlattı.

Abone ol

2015'te Türkiye'yi nasıl günler bekliyor?

Türkiye'nin astroloji haritasında neler görünüyor?

Ünlü astrolog Dinçer Güner, Türkiye'yi 2015 yılında bekleyen çalkantıları 'dan Merve Evren'e değerlendirdi.

Siyasi açıdan Türkiye'yi zor günlerin beklediğini söyleyen Güner, "Uluslararası alanda çekişmeler görünüyor. Din, dini liderler, dini yerler ve dinle ilgili konularda bazı yaptırım ve zorlanmalar söz konusu. Türkiye açısından can sıkıcı durumlar olabilir bu yüzden" öngörüsünde bulundu.

2016'NIN BAŞINDA...

Siyasi iktidarı çok zorlayacak bir dönemin kapıda olduğunu da söyleyen Güner, "2015 sonu ve 2016 başı büyük bir kaos görünüyor" diye konuştu.

Hükümete seçim uyarısı da yapan Güner, "Seçim sonuçlarına çok fazla güvenilmemesi lazım. İktidarda dengeler oldukça değişecek" dedi.

SPOR DÜNYASINDA FIRTINALAR KOPACAK

Ünlü astrolog 2015 yılında özellikle spor camiasında sıcak gelişmeler olacağını belirterek şunları aktardı;

dinçer-güner.jpg-"Daha çok spor dünyasına ilişkin 2015 senesine damgasını vuracak bir takım olaylar bekliyorum. Özellikle yabancı uyruklu oyuncuların büyük problemler ve skandallar yaşaması mümkün.

Doping olayları ve haksız kazançlarla ilgili bir takım olaylar çok gündeme gelebilir.

BURÇLARA DAİR KISA NOTLAR;

-2015 senesinde de yine zorlu geçecek süreçler var ama Jüpiter'in Başak burcuna geçmesiyle bolluk, bereket ve şans açısından güzel gelişmeler olacak.

-Öncelikle Başak ve diğer toprak grubundaki Boğa ve Oğlaklar kariyer ve maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayacak ilk altı aylık dönemde.

-Mart ve Nisan ayları boyunca Balık, Koç ve Terazi burçlarındakilere hayatlarında çok ani değişiklikler getirecektir. Bu değişimlerin olumlu olma ihtimalleri çok yüksek.

-Şimdi Satürn'ün Yay burcuna geçmesiyle, Yayların omuzlarına biraz daha ağır yükler yüklenebilir bu üç sene boyunca.