BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,73
HABER /  MEDYA

Ünlü anketçiye canlı yayında Fatih Altaylı fırçası

MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat, katıldığı canlı yayında AK Parti ile ilgili olumlu analizleri sonrasında, programın moderatörü Fatih Altaylı'nın hışmına uğradı.

Abone ol

MAK Danışmanlık Araştırma Şirketi başkanı Mehmet Ali Kulat ve Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek programı moderatörü Fatih Altaylı arasında, dün gece yayınlanan programda ilginç bir diyalog yaşandı. 

Programında araştırmacıları ağırlayan Fatih Altaylı, konuk araştırmacılar arasında yer alan MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat'ın AK Parti lehindeki ifadeleri sonrasında "Siz buraya AK Parti temsilcisi olarak geleceğinizi söyleseydiniz ben de derdim ki o zaman bir tane de CHP'yi bir tane de HDP'yi bir tane de MHP'yi temsilen birileri gelsin. Ama siz cılkını çıkardınız. Ben size araştırma soruyorum, siz AK Parti şöyle, böyle.. Vekil adayı olmak istiyorsanız söyleyin" diye çıkıştı.

İŞT MAK DANIŞMANLIĞIN SON ANKETİ

Kulat, yaptıkları son araştırmanın sonuçlarını ekran başındakilerle paylaştı. Kulat, yaptıkları son ankette AK Parti'nin yüzde 43, HDP'nin yüzde 10.5, CHP'nin yüzde 24.5, MHP'nin ise yüzde 14'lerde olduğunu belirtti.