BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.490,36
HABER /  GÜNCEL

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı gözaltına alındı

SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, uçakta sigara içtiği için pilotlar ve uçuş ekibinin şikayeti üzerine İstanbul-Dalaman uçuşu sonrasında gözaltına alındı. Suç bastırmaya çalışan Bayrakçı, fikirlerinden hoşlanmayan pilot ve işgüzar hosteslerce bilinçli olarak hedef alındığını iddia etti. Gelen tepkiler üzerine ise o twitini sildi.

Abone ol

SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı İstanbul-Dalaman uçuşu sonrasında gözaltına alındığını açıkladı. Bayrakçı'nın yazdıklarına göre gözaltının nedeni olarak "tuvalette içtiği sigara"yı gösterdi. Ancak suçunu kabul edip özür dilemek yerine suç bastırmaya çalışan Bayrakçı, fikirlerinden hoşlanmayan pilot ve işggüzar hosteslerce bilinçli olarak hedef alındığını iddia etti. Gelen tepkiler üzerine ise o twitini sildi.

Hakan Bayrakçı Twitter hesabından önce şu paylaşımı yaparak gözaltına alındığını şu ifadelerle duyurdu.

"POLİS TAM BİR SUÇLU MUAMELESİ İLE BENİ GÖZALTINA ALDI"

"İstanbul-Dalaman THY uçuşundayım. Tualette bir sigara yaktım ve daha ilk nefeste nerede olduğumu hatırlayıp attım. Sonra bir hostes suçumu yüzüme okudu ve inince uçağın kapısı açıldığında iki polis tam bir suçlu muamelesi ile beni gözaltına aldı. Herkesin önünde. Ne diyim ki!


SUÇ BASTIRMAK İSTEDİ SONRA DA SİLDİ

Suç bastırmaya çalışan ve mağduru oynayan Hakan Bayrakçı hemen ardından şu paylaşımı yaptı: "Diyeceğim şu: Fikirlerimden hoşlanmayan işgüzar pilot ile işgüzar hostes. Bundan çok daha ağır para cezaları var, bu muamele gösterilmeyen. Bu haliyle bu yasa böyle işgüzar pilotlar türetir." Ancak gelen tepkiler sonrası o paylaşımını silmek zorunda kaldı Bayrakçı...

Twitterda Hakan Bayrakçı'ya tepki yağdı: