BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.498,20
HABER /  MAGAZİN

Ünlü aktrist sevgilisini dövdürttü!

Ünle Fransız aktrist Isabelle Adjani’nin başı eski sevgilisini dövdürdüğü iddia edildi

Abone ol

Ünlü Fransız aktrist Isabelle Adjani’nin 2009’da olaylı şekilde ayrıldığı ünlü cerrah Stephane Delajoux’yu korumalarına dövdürdüğü ortaya çıktı.

Ünle Fransız aktrist Isabelle Adjani’nin başı eski sevgilisini dövdürdüğü iddia edildi. Adjani ve Fransa’nın en ünlü cerrahı Stephane Delajoux’nun aşkı 2009’da olaylı şekilde bittikten sonra ikili önce basında sonra da mahkemede birbirine girmişti. Sevgilisine yeni bir klinik açması için 150 bin euro borç veren Adjani, ayrıldıktan sonra bu parayı geri istemiş, cerrah kabul etmeyince de dava açmıştı. Bu dönemde Delajoux’nun evinde maskeli iki adam tarafından dövülmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

'HER ŞEY PARA İÇİN'

Olayın, Delajoux’nun ünlü hastası Johnny Halliday’in sorunlu ameliyatı ile ilgili olduğu öne sürülmüştü. Ancak olayın gerçek yüzü ortaya çıktı. Fransız haber dergisi L’Express, polise ve Delajoux’nun avukatlarına gönderilen bir ihbar mektubunu yayımladı. Mektupta, cerraha saldırının Johnny Halliday ile alakasız olduğu, her şeyi parasını alamadığı için sinirlenen Adjani’nin planladığı anlatılıyor. Mektuba göre Adjani bu dönemde cerrahın Halliday ile sorun yaşamasından faydalanarak korumasına cerrahı dövme emri verdi. Koruma da yanına bir arkadaşını alarak Delajoux’nun evine kadar gidip cerrahı dövdü. Dergi, mektupla beraber Adjani ve korumasının ses kaydının da polise gönderildiğini yazdı.