BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,34
HABER /  MAGAZİN

Ünlü aktris Fatma Girik seks filmi istedi

Sevenlerini korkutan Fatma Girik hastaneden tuhaf açıklamalar yaptı. Ünlü sanatçı sinema 'seks filmi" istedi...

Abone ol

Fatma Girik, hasta yatağında çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Sapıklığın azalması için seks filmi çekilmeli. Bazı diziler ise saat 24.00'ten sonra yayımlansın çünkü pek farkları yok"

Emektar sinema oyuncusu Fatma Girik geçtiğimiz günlerde yüksek ateş şikâyetiyle hastaneye kaldırılarak sevenlerini üzmüştü. Kimsenin korkmaması gerektiğini söyleyen ve sadece damarlarındaki iltihaplanma nedeniyle tedavi olduğunu belirten Girik, hastane odasında Sabah'tan Bülent Makar'a konuştu.

200 film çektim

Bomba gibiyim. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Ama tahlil sonuçları gelince daha iyi olacağım. Damarların iltihaplanması, kilo kaybına yol açıyor. Ama çok şükür korkulacak bir şey yok. Çok değil: 52 yılda sadece 200 tane. Benim için çok az bir rakam bu.

Mahsun'u beğendim

Mahsun Kırmızıgül'ü çok beğeniyorum. Çok güzel filmler yaptığına inanıyorum. Özellikle "Beyaz Melek"i izlediğimde o kadar çok duygulandım ki. Aferin ona! Üstelik Mahsun'u hiç tanımam. Şarkılarındaki gibi; yıkılmadı ayakta. Takdir ediyorum.

Romanlar saptırılmamalı

"Aşk-ı Memnu," "Yaprak Dökümü" gibi diziler tam bir Türk klasiği. Zamanında yapılmış iyi ya da kötü. Ama senaryoyu sapıtmanın bir alemi yok ki! Bu, oynayanın değil senaryolaştırırken saçmalayanın hatası. Romanı yazan insanların torunları, çocukları esere sahip çıkmalı.

Seks filmi yapılsın ki sapkınlık azalsın

Yıllar önceydi. Semiramis Pekkan kızlardan biriydi, ben de diğer kızdım. Ama bizim oynadığımızla bunun alakası yok. Romana bağlı değilsiniz bari adını "Yaprak Dökümü" koymayın. Bence Türkiye'de seks filmlerine de ihtiyaç var. Seks filmi demek illa ki "Allah kahretsin bu ne ya" demek değil. Seks filmleri yapılsın ki sapkınlıklar azalsın.

Bazı diziler 24.00'ten sonra yayınlansın

Çünkü eskiden seks filmleri belli başlı birkaç sinemada oynuyordu. İsteyen oraya gidiyordu. Neticede herkesin farklı izleyicisi var. Hiç olmazsa sapkınlıklar engelleniyordu. Bence buna da ihtiyaç var. Bence Türkiye'de bazı diziler de gece 24.00'den sonra yayınlansın. Çünkü onların tarzı da çok farklı değil. Çocuklar, gençler olumsuz etkileniyor. Seksi çocuklar okullarda öğrenmeliler.

Doğru söylemiş. Herkesin hayatta bir duruşu vardır. Televizyondaki diziler artık ailelerin birlikte izleyecekleri diziler olmaktan çıktı. Çünkü ailecek oturup izleyemiyorsun.