BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  MEMUR

Üniversitelere akademisyen alımı

Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 6 profesör, iki doçent ve 18 yardımcı doçent alacak

Abone ol

Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Mühendislik Fakültesi'nin Seramik Mühendisliği Bölümü'nde iki, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nde bir, Tıp Fakültesi'nin Temel Tıp Bilimleri ve Dahili Tıp Bilimleri bölümlerinde birer, Simav Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği Bölümü'nde bir profesör, Mühendislik Fakültesi'nin Maden Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümlerinde ise birer doçent istihdam edilecek.

Fen Edebiyat Fakültesi'ne 5, Mühendislik ve Simav Teknoloji fakültelerine 3, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne iki, Eğitim, Tıp, Güzel Sanatlar fakülteleri ile Sağlık Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na birer doçent alımında bulunulacak.

Adayların, ''www.dpu.edu.tr'' diye belirtilen üniversitenin resmi internet sitesinde bulunan DPÜ Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi'ndeki koşullara sahip olması gerekiyor.

Başvurular, istenen belgelerle 20 Ekim tarihinde mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. Posta veya kargoyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Öğretim üyesi alımıyla ilgili ayrıntılı bilgiye, DPÜ'nün resmi internet sitesinden ulaşılabiliyor.