BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,09
HABER /  GÜNCEL

Üniversitede şoke eden olay!

Adnan Menderes Üniversitesi'nde memur olarak görev yapan bir kişi kendini yangın merdivenine astı. Evli ve bir çocuk babası adamın üzerinden bir de not çıktı.

Abone ol

Kendisinden haber alınamayan adamın intihar ettiği ortaya çıktı. Evli ve bir çocuk babası adam ardında bu notu bıraktı

"Size iyi bir baba olamadım. Beni affedin"

AYDIN Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı'nda memur olarak görev yapan 44 yaşındaki Aytekin Özyol, kendini üniversitenin Atatürk Kongre Merkezi'nde yangın merdivenine iple asarak intihar etti.

MALZEME ALMAYA GİTTİ CESETLE KARŞILAŞTI

Evli bir çocuk babası Aytekin Özyol, dün gece evine gitmedi. Durumdan şüphelenen ailesi durumu Özyol'un görev yaptığı Adnan Menderes Üniversitesi yönetimine bildirdi. Telefonlarına ulaşılamayan Özyol'u üniversite içinde arayan yetkililer, bir sonuç alamadı. Aramalar devam ederken üniversitenin Atatürk Kongre Merkezi'nde görevli bir çalışan, bugün saat 10.30 sıralarında, Meadros Salonu'nun kulisine malzeme almak için girdiğinde Özyol'un yangın merdivenine asılı cesediyle karşılaşıp, durumu üniversite yönetimine bildirdi. Üniversite yönetiminin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, Özyol'un intihar ettiğini belirledi.

Daha önce görev yaptığı kurumun kapanmasının ardından kurumlar arası geçişle 4-C'li olarak ADÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı'nda işe başladığı öğrenilen Özyol'un üzerinden ailesine bıraktığı, "Size iyi bir baba olamadım. Beni affedin" yazılı not çıktı. Özyol'un son zamanlarda alkol kullanımı ve maddi sıkıntıları nedeniyle psikolojik sorunları bulunduğu, bu nedenle intihar etmiş olabileceği ileri sürüldü. Özyol'un cesedi savcı ve polisin olay yerinde incelemlerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Polis, Özyol'un intiharıyla ilgili soruşturma başlattı.