BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.431,30
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Üniversite gençlerine muhteşem fırsat

Bu yıl 5. kez yola çıkacak olan Gençlik Otobüsü kapsamında 80 şanslı genç, 43 gün boyunca Avrupa’nın 15 ülkesi ve 28 şehrine gitme şansını yakalayacak.

Abone ol

Bu yıl 5. kez yola çıkacak olan Gençlik Otobüsü kapsamında 80 şanslı genç, 43 gün boyunca Avrupa’nın 15 ülkesi ve 28 şehrine gitme şansını yakalayacak. Bu rüya gibi deneyime sen de katılmak istiyorsan, Genlik Otobüsü 6-7 başvurularını kaçırma!

“Gençlik Otobüsü” projesi 2010 yılında MCD Gençlik Kulübü tarafından gençlere Avrupa fırsatları sunmak amacıyla oluşturulmuş Dünya’nın en büyük gençlik hareketlilik projesidir. Her yıl farklı konseptlerde gerçekleştirilen “Gençlik Otobüsü” yüzlerce gencin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Genel Koordinatörlüğünü Maksut Coşkun’un yaptığı bu büyük proje, dünyada ve Türkiye’de hazırlanan en büyük Gençlik Projesi. Bu yıl 5′incisi gerçekleştirilecek olan “Gençlik Otobüsü”ne yaklaşık 43 bin üniversite öğrencisi başvuru yaptı. Bu projeye katılan gençler daima kazanan oluyor. Çünkü projeye başvuran her gencin hayatında nasıl bir etki bırakılacağı ön planda tutuluyor. “Genç Liderler Buluşması”da bu kazanımlardan biri. Başvurusunu yaparak ön elemeyi geçen her genç, Türkiye’nin önde gelen liderleri ile bu büyük organizasyon kapsamında bir araya geliyor.

İşte Gençlik Otobüsü 5 ve 6 ‘nın Güzergâhı!

Bulgaristan, (Sofya) Romanya, (Bükreş) Macaristan, (Budapeşte) Avusturya, (Viyana) Almanya, (Füssen, Bremen, Berlin) Çek Cumhuriyeti, (Prag) Hollanda, (Amsterdam) Belçika, (Brugge, Brüksel) Fransa, (Paris, Cannes, Nice) Portekiz, (Lizbon) İspanya, (Madrid, Barselona) Monaco, (Monte Carlo) İtalya, (Venedik, Pisa, Floransa, Roma, Napoli, Pompei, Bari,) Vatikan, Yunanistan, (İgoumenitsa, Selanik)

Gençlik Otobüsü 7 Amerika ‘nın Güzergâhı!

Boston-Atlantıc Cıty-New Jersey-Newyork-Phıledephıa-Washıngton Dc Orlando
Kennedy Space Centre-Mıamı-New Orleans-New Orleans –Los Angeles -San Dıego-Las Vegas-Grand Canyon-San Francısco-

Gençler, Gençlik Otobüsü 5’i kaçırdım diye üzülmeyin! Gençlik Otobüsü 6-7 fırsatları siz gençlerin başvurularını bekliyor.
Gençlik Otobüsü 6- 7’nin Katılım Şartları İse Şöyle:
“Gençlik Otobüsü 6” ve “Gençlik Otobüsü 7 Amerika” proje başvuruları 01.08.2014 – 31.12.2014 tarihleri arasında yapılacak.
“Gençlik Otobüsü 6” ve “Gençlik Otobüsü 7 Amerika” projesine başvuru yapacak kişiler 18-35 yaş aralığında olmalıdırlar.
“Gençlik Otobüsü 6” ve “Gençlik Otobüsü 7 Amerika” ve Genç Liderler Buluşması”na başvuru

http://www.genclikotobusubasvuru.com/ üzerinden açılacak formu doldurarak yapılabilir.