BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,66
ALTIN 2.524,27
HABER /  GÜNCEL

Ümraniye'de kahvehane tarandı

Kimliği belirsiz üç kişi Ümraniye'de kahvehaneyi bastı. Saldırganlar önce darp etti sonra kurşun yağdırdı.

Abone ol

Olay, saat 23.30 sıralarında İstiklal Mahallesi Anafartalar Caddesi Yıldır Sokak üzerinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Ortaya atılan iddialara göre, söz konusu adrese gelen kimliği belirsiz 3 kişinin, ilk olarak işletme sahibi Hüseyin Ökden'i darp ettiği, ardından da tartaklayarak silah çektikleri belirtildi.

Daha sonra kahvehanede rast gele ateş eden saldırganların, mekan sahibi Ökden'i de silahla yaraladığı, ardından da olay yerinden kaçtıkları kaydedildi.

Bunun üzerine olayı gören vatandaşlar, durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Ödken tedavi altına alındı. Hastane kaynakları, yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ökden'in hayati tehlikesinin bulunmadığını duyurdu.

Silahlı baskının ardından ihbar üzerine kahvehaneye gelen güvenlik güçleri, olay yerinde bir dizi incelemelerde bulundu. Saldırganları tanıdığı ileri sürülen bir kişinin de ifadesi alınmak üzere polis tarafından merkeze götürüldüğü ifade edildi.

Polis, saldırganları yakalamak için bölgede çalışma başlattı.