BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27
HABER /  GÜNCEL

Ümit Karan’ın eski ortağına uyuşturucudan tutuklama

İstanbul Nişantaşı’ndaki ünlü eğlence kulübü Frame’in sahibi Mehmet Şah Demir, uyuşturucu imalatı ve ticareti suçlamasıyla tutuklandı.

Abone ol

Polis, Nişantaşı’nda sosyeteden kişilere uyuşturucu satan şebeke üyelerine yönelik Zeytinburnu, Kadıköy, Ataşehir, Bayrampaşa ve esenler’de baskınlar düzenledi.

Eş zamanlı baskınlarda 34 kilo 254 gram esrar, 5 kilo 340 gram ecstasy hap, 500 gram sentetik kannobinoit hammaddesi, 518 gram bonzai, 1.24 gram kokain, 2 adet hassas terazi, bir kurusıkı silah ve bir sahte kimlik ele geçiren ekipler, 18 şüpheliyi de gözaltına aldı.  Gözaltına alınanlar arasında Nişantaşı’ndaki ünlü eğlence mekanı Frame’in sahiplerinden Mehmet Şah Demir de vardı. Galatasaraylı eski futbolcu Ümit Karan’ın bir dönem ortağı olan Mehmet Şah Demir ile 17 şüpheli emniyetteki sorgudan sonra adliyeye sevk edildi. 

ÜRETİCİ VE TOPTAN SATICI

Mehmet Şah Demir ve 11 şebeke üyesi tutuklandı. Ünlü gece kulübünün işletmecisinin Captagon hap ile Skunk imal etme ve toptan ticaretini yapma suçlamasıyla tutuklandığı öğrenildi.

Nişantaşı ve civarında uyuşturucu satan bir şebekeye toptan uyuşturucu sattığı tespit edilen Demir, bir dönem ortağı olan eski milli futbolcu Ümit Karan’a 3 yıl önce hediye ettiği kurbanlık koçla gündeme gelmişti. (Kaynak: Milliyet gazetesi)