BIST 9.084
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,25
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Uluslararası İslam Ekonomisi, Finans ve Etik Kongresi toplanıyor

Uluslararası İslam Ekonomisi, Finans ve Etik Kongresi (International Congress of Islamic Economy Finance and Ethics) ISEFE’17 düzenleme kurulu akademisyenlere bildiri gönderme çağrısı yaptı.

Abone ol

29-30 Nisan tarihlerinde Hilton İstanbul Kozyatağı’nda düzenlenecek olan Uluslararası İslam Ekonomisi, Finans ve Etik Kongresi (International Congress of Islamic Economy Finance and Ethics) ISEFE’17 düzenleme kurulu akademisyenlere bildiri gönderme çağrısı yaptı.

"Kongremiz dünya çapında birçok üniversiteden araştırmacılara, yeni fikirleri ve güncel konuları sunma, paylaşma ve tartışma imkanı sunmaktadır." denilen çağrı metninde İslam ekonomisi, finansı ve etiği konularını kapsayan kongrenin, bu alanlarla ilintili olabilecek diğer tüm sosyal bilimler alanlarından hazırlanmış bildiriler de hakem değerlendirmeleri doğrultusunda dahil edilebileceği açıklandı.

Sözlü ve poster bildiri ile katılım yapılabilecek olan kongrenin Konu başlıkları arasında yer almayan alanlarda gelecek bildiriler de değerlendirmeye alınacak.

Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılacak olan Kongrede bildirilerin kabulüne ilişkin değerlendirme süreci en geç 5 gün içinde tamamlanarak bilgilendirme yapılacak.

ISEFE'17 Kongresine Bildiri Gönderme

10 Nisan 2017 tarihine kadar bildiri özetlerinin gönderilecek başvuru yapabilecek olan kongre için gönderilecek bildiri özetlerinin en az 100 kelime olması ve 300 kelimeyi aşmaması istendi.

Başvurusu yapılacak olan özet bildirilerde, Türkçe başlık, Türkçe özet, anahtar kelimeler, jel kodları yanında, İngilizce başlık, İngilizce özet ve İngilizce Anahtar kelimelerin bulunması gerektiğinin altının çizildiği bildiri çağrısında, Kongrenin Uluslararası Kongre statüsünde olduğu ve Bildirilerin Akademik Teşvik Yönetmeliği Kapsamında değerlendirilebildiği de vurgulandı.

Ulaşım ve konaklama ücretinin katılımcılar tarafından karşılanacağı Kongre süresince tüm ikramlar ve öğle yemekleri ise kongre yönetimi tarafından karşılanacak.

Bildiri Gönderme için Son Tarihin 10 Nisan 2017 olduğu vurgulanan çağrıda Kongre katılım ücretinin 350 TL, izleyici olarak katılmak isteyenler için ise 250 TL olduğu bildirildi.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nden Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan'ın Düzenleme ve Bilim Kurulu'nda yer aldığı  ISEFE’17 Uluslararası İslam Ekonomisi, Finans ve Etik Kongresi (International Congress of Islamic Economy Finance and Ethics)'ne bildiri göndermek ve ayrıntılı bilgi almak için kongrenin internet sitesine şu adresten ulaşabilirsiniz: http://www.isefe.org/tr/