BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,52
SAĞLIK

Ultherapy yöntemi nedir?

Dr. Hüseyin Tırman Ultherapy yöntemini kimlerin tercih etmesi gerektiğini anlattı.

Ultherapy, ultrasonların bebekleri takip ederken kullandığımız bilinen yöntemin yüz gençleştirmede özellikle elastikiyet problemi yani gevşeme ve sarkmalara karşı bir seçenek olarak önümüze sunulmasıdır. Ultrasonlar çok güvenli yöntemlerdir. Hastanın aşağıda olan dokularını izleyerek tedavi etmenin güvenliğini içinde bulunduran bir tedavi.


Ultherapy yöntemi hangi bölgelerde kullanılır?


En çok kullanılan bölgeler, hastaların kaşı düşük olduğunda kaş kaldırma, göz kapağı sarkmalarını tedavi etmek. Göz kapağı torbaları ve ordaki inatçı kırışıklıkların yok edilmesi, sigara çizgileri dediğimiz barkod çizgileri, yanaklardaki sarkmalar, gıdı ve boyun bölgesindeki sarkma ve çizgilerin yok edilmesi, kolların sıkılaştırılması, doğum sonrası oluşan gevşemiş karınların da ameliyatsız olarak tedavi edilmesi için iyi bir yöntem.


Ultherapy yöntemi can acıtır mı? İyileşme süreci uzun sürer mi?


Hastalar tedavi sırasında ısınmaya bağlı çok az acı hissetseler de tedavi sonrasında hiçbir şekilde bakım, pansuman ya da devamı ile ilgili bir bakım gerekmemekte. İyileşme süreci gerekmediğinden hastalar uygulama sonrası işine dönebilir. Ya da akşamında yemeğe çıkıp hiç kimsenin fark etmeyeceği şekilde tedavisini sürdürebilir.


Ultherapy yöntemini kimler tercih etmeli?


Özellikle zamanı sıkışık olan ve böyle bir tedaviyi yaptırması ile ilgili çevresinden rahatsızlık duyan hastaların en çok başvurduğu tedavi yöntemlerinde nbir tanesi.

Sitene Ekle
Etiketler