BIST 8.728
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.240,72
HABER /  GÜNCEL

Ülkücü kadının ölümündeki sır perdesi

Ülkücü İşçiler Derneği İzmir Şubesi eski Kadın Kolu Başkanı Sevim Anarat'ın evinde çıkan yangında değil öncesinde bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşıldı.

Abone ol

İZMİR - Çamlıpınar Mahallesi 254/21 sokakta bulunan evde belirlenemeyen bir nedenle dün saat 17.00 sıralarında yangın çıktı.

Dumanları gören mahalleli durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Soğutma çalışmasının ardından daireye giren itfaiye ekipleri, evin içinde yanmış bir kadın cesedi buldu. Polisin yaptığı araştırma sonucunda cesedin 3 ay önce eşinden ayrılan Sevim Anarat'a ait olduğu tespit edildi.

OTOPSİ SONUCU

Geçmişte bir süre Ülkücü İşçiler Derneği İzmir Şubesi Kadın Kolu Başkanlığı görevini de yürüten Sevim Anarat'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Anarat'ın, yapılan otopside cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Sevim Anarat'ın, 15 yerinden bıçaklandığı saptandı. Evinden para ya da ziynet eşyalarının alınıp alınmadığı tespit edilmeye çalışılan Anarat'ın, bir süredir birlikte yaşadığı belirtilen erkek arkadaşı aranıyor.