BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
HABER /  GÜNCEL

Ülkü ocaklarından akademisyenler bildirisi açıklaması

Akademisyenler bildirisi için bir tepki de Ülkü Ocakları'ndan geldi. Tekirdağ Kapaklı ülkü ocakları başkanı yayınladığı akademisyenler açıklamasında 'hain' ifadelerini kullandı.

Abone ol

Akademisyenlerin bildirisine tepkiler büyüyor. Bu kez MHP'nin ülkü ocakları başkanlarından tepkiler gelmeye başladı. Kapaklı Ülkü ocakları başkanı 'akademisyenler bildirisi' için yayınladığı basın açıklamasında 'hainler', 'şeref yoksunu' gibi ağır ifadeler kullandı.

Açıklamadı şu ifadeler dikkat çekiciydi;

"Sözde aydın özünde şeref yoksunu hain akademisyenler, yapmış oldukları açıklamada, ne hikmetse şehit edilen binlerce askerimiz, polisimiz, kamu görevlimizin, yine şehit edilen sivil vatandaşımızın, bebeklerin, öğretmenlerin katili olan pkk terör örgütünden hiç bahsedilmemekte aksine sorumluluğun devlete ait olduğu vurgulanmaktadır.

Bu kendini bilmez zavallılar yapmış oldukları açıklama ile birbirleriyle vermiş olduğu cehalet yarışını sadece milletimizin evlatlarına aşılamaya çalışmakla kalmayıp, Yüce Türk Milletinin de aklıyla alay etmeye kalkışarak alan genişletmeye gayret göstermiş, kamuoyu nezdinde, ünvanlarını kullanarak hedef değiştirmeye çalışmışlardır. Bu ebu cehillerin üniversitelerde nasıl, ne şekilde kadrolar aldıkları da ayrıca incelenmesi gereken bir başka husustur.

Kahraman güvenlik güçlerinin göstermiş olduğu iradeyi aynı şekilde iktidarın ve yükseköğretim kurumunun da göstererek, geleceğin inşa edildiği, üniversiteleri, yurtları terör örgütü mensuplarından, sempatizanlarından temizleyerek kaliteli eğitim yuvaları haline getirmelerini istiyoruz."