BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,05
ALTIN 2.324,97
HABER /  GÜNCEL

Ülker'den 1 Nisan reklamı için açıklama geldi

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, tepki çeken 1 Nisan reklamıyla ilgili açıklama yaptı. Ülker reklamın bir 'kumpas' olduğunun altını çizdi.

Abone ol

Ülker'in 1 Nisan reklam filmi sosyal medyada yoğun tepki aldı. "1 Nisan'da küçük kardeşlerin ağabeylerine, ablalarına sürprizleri var!" mesajı ile yayınlanan ve "1 Nisan yaklaşıyor, tuhaf şeyler oluyor" şeklinde başlayan Ülker'in reklam filmi gelen tepkiler üzerine yayından kaldırıldı. Reklam filmi için Twitter hesabından açıklama yapan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker kendilerine "kumpas" kurulduğunu söyledi.

HUKUKİ İŞLEM BAŞLATACAĞIZ

Üker firması da resmi hesabından açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"1 Nisan kapsamında hayata geçirdiğimiz (küçük kardeş olmak' isimli kampanyamız maksatlı olarak farklı noktalara çekilmeye ve içinde olmayan anlamlar yüklenmeye çalışılmaktadır. Kampanyamız 1 Nisan konsepti kapsamında aile bireyleri ve özellikle kardeşler arasındaki tatlı rekabeti konu almaktadır. Sosyal medyada kast edilen hiçbir konuyla ilgisi yoktur, olamaz. Bu masum şaka günü reklamını farklı noktalara çekenlerle ilgili tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı bildiririz."