BIST 8.888
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,97
HABER /  GÜNCEL

Ulaştırma Denizlicilk ve Haberleşme Bakanı kim oldu işte yeni bakan

Yeni Kabine kuruldu. Peki yeni kabinenin Ulaştırma Bakanı kim oldu? Yeni Bakanlar Kurulu listesinin en kritik isimlerinden olan yeni Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı kimdir sorusunun yanıtı internethaber.com'da.

Abone ol

Yeni Bakanlar Kurulu listesinde en çok merak edilen Ulaştırma Bakanı kim oldu sorusunun yanıtı belli oldu. Yeni Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan oldu. 

Yeni Ulaştırma Denizlicilk ve Haberleşme Bakanı kim oldu sorusu bugün yeni kabine üyeleri listesinin açıklanmasıyla yanıt buldu Başbakan Binali Yıldırım yeni kabine üyeleriyle birlikte yeni Ulaştırma Bakanı'nın adını da açıkladı. Binali Yıldırım'ın yerine Ulaştırma Denizlicilk ve Haberleşme Bakanlığı görevine Ahmet Arslan getirildi.

yeni ulaştırma bakanı ahmet arslan olduYeni Ulaştırma Bakanı kim sorusunun yanıtı Ahmet Arslan oldu. 

BİNALİ YILDIRIM'IN SAĞ KOLU AHMET ARSLAN ULAŞTIRMA BAKANI OLDU

Ahmet Arslan, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'nden mezun olmuştur. "Türk Dünyası Mühendislik Ödülü", "Fahri Profesörlük" unvanı ve "2010 Yılı Negatifi Pozitife Çevirenler Yılın Bürokratı" ödülleri sahibidir.

AHMET ARSLAN ASLEN NERELİDİR?

Ahmet Arslan, 2 Haziran 1962'de Kars Kağızman'da doğdu. Babasının adı Süleyman, annesinin adı Lalizar'dır.

Gemi İnşa ve Makine Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi, Milli Güvenlik Akademisi 56. Dönem mezunudur.Özel sektörde yedi yıl ve Pendik Tersanesinde çeşitli görevlerde bulundu. Denizcilik Müsteşarlığı Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Ulaştırma Bakanlığı Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları (DLH) İnşaatı Genel Müdürlüğü görevlerini yürüttü. Devlet Hava Meydanları İşletmesi, TT-NET ve Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu, TÜRKSAT Denetim Kurulu, TOBB Denizcilik Meclisi üyeliğinde bulundu. "Türk Dünyası Mühendislik Ödülü", "Fahri Profesörlük" unvanı ve "2010 Yılı Negatifi Pozitife Çevirenler Yılın Bürokratı" ödülleri sahibidir.

Orta düzeyde İngilizce bilen Arslan, evli ve 1 çocuk babasıdır.