BIST 9.778
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.435,57
HABER /  MEDYA

Ulan İstanbul son bölüm Kerem Bürsin sürprizi

Ulan İstanbul 22. Bölüm iki sürpriz konukla geceye damga vurdu. Ulan istanbul son bölüm yeni başlayacak Şeref Meselesi dizisinin oyuncularını ağırladı.

Abone ol

Ulan İstanbul 22. Bölüm dün akşam izleyenlere heyecanlı bir bölüm daha yaşattı. Ulan İstanbul'un yeni bölümüne ise “Şeref Meselesi” dizisinin yakışıklı kardeşleri Yiğit (Kerem Bürsin) ve Emir Kılıç (Şükrü Özyıldız) sürprizi damgasını vurdu.

Ulan İstanbul son bölümde; Ferdi (Kaan Yıldırım) ve Karlos (Erkan Kolçak Köstendil) yeni hedefleri Karhan Hanut’un peşinde bilardo salonundayken karşılarına, Yiğit (Kerem Bürsin) ve Emir (Şükrü Özyıldız) çıkar. Operasyona odaklanan ekip, Kılıç Kardeşlerle, Pazar günü için bilardo maçı yapmak üzere sözleşir.



Talip, Ferdi yüzünden suçu üstüne alır ve 20 yıldır çalıştığı konakta hırsız yaftası yer. Kandemir ve Ferdi yüzleşirler. Kandemir, Ferdi ile herkesin ortasında konuşur ve ona neden konağa yalnız başına girdiğini sorar. Ferdi, Derya’yı sevdiğini Kandemir’in yüzüne karşı söyler ve Kandemir onu evden kovar.

ulanistanbul.20141118030629.jpg 

Köşke girmeye çalışırken yakalanan Ferdi, kendisini ve ekibini büyük bir tehlikeye atar. Bu sorumsuz ve gözüne perde inmişçesine yaptığı hatayı misliyle ödeyecektir. Karlos ve Kandemir, Ferdi’nin eve döndükten sonraki davranışlarından bir tuhaflık olduğunu sezerler. İkisi de Ferdi’yi gözlemlemeye başlarlar.

 ulan.jpg

Bu sırada Kandemir Nevizade ve çetesi hedefine iddia bağımlısı Karhan Hanut’u alırlar. Karhan, kendinde olmayan bir yeteneği, bir durumu varmış gibi göstermeyi çok sevmektedir. Baba parası yiyen Karhan, her dakika farklı şeyler ile ilgili iddiaya girebilmektedir. Bu işi kolay gören ve Karhan’ı rahatlıkla dolandırabileceklerini sanan çete ilk girdikleri iddiada 100 bin lira kaybedince baltayı taşa vurduklarını anlarlar.

Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız Ulan İstanbul'un 22. yeni bölümünde misafir oyuncu olarak yer alıyorlar!

kerem.jpg

HALI SAHA’DA DEV RANDEVU

Karhan ile futbol maçı iddiasına giren Kandemir kaybettiği paranın acısını çıkartmak ve daha fazlasını kazanmak için kolları sıvar. Maçta şeytanın bacağını bir türlü kıramayan çete üyelerine beklenmeyen sürpriz bir isim yardım edecektir.

 ulan1.jpg



Kanal D’nin başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Demet Gül, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları sevilen dizisi Ulan İstanbul’un macera ve sürprizlerle dolu yeni bölümü, Pazartesi akşam saat 20.00’de Kanal D ekrana gelecek.