BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.508,10
HABER /  MEDYA

Ulan İstanbul 22. bölüm Gözler Ferdi'nin üzerinde

Kanal D'nin aksiyon dolu dizisi Ulan İstanbul bu akşam 22. bölüm ile ekranlara gelecek. Karlos'un ölümündne sonra kabuğuna çekilen ekibin yeni hedefi iddia bağımlısı Karhan Hanut!

Abone ol

Kanal D'nin aksiyon dolu dizisi Ulan İstanbul bu akşam 22. bölüm ile ekranlara gelevej. Karlos'un ölümündne sonra kabuğuna çekilen ekibin yeni hedefi iddia bağımlısı Karhan Hanut!

İŞTE YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Önce Talip, ardından da köşkün güvenlik engeline takılan Ferdi, bu sorumsuz davranışı ile  ekibi büyük tehlikeye atar. Ferdi’nin davranışlarındaki tuhaflığı ilk Karlos, sonra da Kandemir fark eder. İkisinin de gözü Ferdi’nin üzerindedir.

Çetenin yeni hedefi; iddia bağımlısı Karhan Hanut’tur. Karhan, her an, her dakika bir şey uğruna iddiaya girebilen, babadan zengin, sorumsuz biridir. Onu kolayca oyuna getireceklerini sanan çete, bu kez baltayı taşa vurur ve ilk girdikleri iddiada 100 Bin TL kaybederler. Köşkteki soygunun farkına varan Boncuklu Ailesi, tek yedek anahtara sahip olan Talip’i suçlar.

ulan-istanbul-22.-bölüm-1.jpg

Ceyhun’dan yardım isteyen Talip’in peşini yanlış anlaşılmalar bir türlü bırakmaz. Bu durum Şehriban ile olan planlarını da etkiler. Talihsiz adamın bütün hayatı altüst olur.

ulan-istanbul-22.-bölüm-2.jpg

Ferdi, Talip’in başına gelenleri öğrendikten sonra  hatasını Karlos’un da desteğiyle telafi etmeye çalışır.  Kaybettikleri parayı ve daha fazlasını kazanmak için Karhan’ın maç teklifini kabul eden çete, yeşil sahaya kazanmak için çıkar.

ulan-istanbul-22.-bölüm-3.jpg

Ancak maçta da şansları yaver gitmeyen çeteye hiç beklenmedik bir isim yardım eder. Ceyhun’un Boncuklu Ailesi’nde yaşanan soygunu araştırdığı haberi ise ortamın daha da gerilmesine neden olur.  Arkasından çevrilen işleri çözen Kandemir ise, yüzleşmek için evde Ferdi’yi beklemektedir.



21. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ekip, büyük bir üzüntüyle Karlos’un cenazesini kaldırır. Herkes yaşadığı acıyla yıkılır.  Cenazeden sonra kendi kabuklarına çekilir, ortada pek görünmezler. 

ulan-istanbul--21.-bölüm-1.jpg

Şehriban’a çıkan talip ise evde ortalığı karıştırır. Ceyhun’dan habersiz Maşuka’nın da aklına girmesiyle talibi olan Talip Bey’le buluşan Şehriban, oğlunun sürpriz baskınıyla neye uğradığını şaşırır. Hayati ise Maşuka’yla yakalanmasının ardından kendini Cemile’ye affettirmeye çalışır. Ancak Cemile, daha fazla dayanmaz ve Hayati’yi sonunda evden kovar.

ulan-istanbul-21.-bölüm-2.jpg

Nevizadeler’in mahallede olmayışı ise, başta Servet olmak üzere herkesin dikkatini çeker. Nevizadeler’in peşine düşen Ceyhun, telefonla bir türlü Derya’ya ulaşamayınca soluğu Çin lokantasında alır.

ulan-istanbul-21.-bölüm-3.jpg

Ancak orada da kimseyi bulamaz. Meraklanan komiser, Kandemir’in kesinlikle kapalı kalacak talimatına rağmen, Shan-Li’ye, ekibin hareket merkezi olan ofisini açtırır.

Ulan İstanbul 20. Bölüm izleyenlerin soluğunu kesti. Pazartesi akşamları yayınlanan Ulan İstanbul muhteşem bir bölümle ekrana geldi dün akşam. Ulan İstanbul 20. Bölüm de Karlos'un vurulması damga vurdu.

Ulan İstanbul yeni bölümünde Karlos vuruldu!

 Malatyalı'nın adamı, doğrulttuğu silahını ateşliyor ve Karlos göğsünden vuruluyor! Sevdiği kadın için gerekirse ölmeyi seçen Karlos'a ne oldu?


Çetenin yeni hedefi dolandırıcı Rıfat Hoyrat, Ceyhun'un gelişiyle planını gerçekleştiremez ancak, belindeki silahın hesabını komisere vermek zorunda kalır. Önce belgesel, ardından Esra krizini başarıyla atlatan çete, hedeflerindeki yeni kişi olan, dolandırıcı Rıfat Kulunç ile ilgili çalışmalarına başlar. 

ulanistanbul.20141104023629.jpg

Rıfat Kulunç, yaşanan felaketlerden sonra yardım kuruluşu kurup para toplayan, arından da ortadan kaybolan bir dolandırıcıdır. Kandemir, kızının kime baba dediğini öğrenmek için operasyonda yer almaz.  Hoyrat ise yarım kalan işini tamamlamak için Karlos’un peşindedir. Dolandırıcı Rıfat’ın topladığı parayı aklamak için film projesine girmesini fırsat bilen çete, uydurma bir film çekimi organize eder.

ulanistanbul1.jpg


Mahallede ise Ceyhun, Şehriban’ın bütün karşı çıkmasına rağmen kendi evini gizlice tutar. Derya ile bunu paylaşan genç komiser, Ferdi ve Şehriban’ın ani baskınıyla neye uğradığını şaşırır. Hayati, Cemile’den uzak durmak için Nevizadeler’e kaçar. Maşuka, Kandemir aşkıyla, Cemile de kocasını merak ettiği için Nevizade konağına gidince ortalık fena karışır. Sabırla takibine devam eden Hoyrat, sonunda aradığı fırsatı elde eder ve Karlos’u yalnız yakalar.





Ferdi ve Karlos kılıktan kılığa giriyor

ulanistanbul2.jpg 
 
Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Demet Gül, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, yapımcılığını   D Productions’ın üstelendiği sevilen dizisi  “Ulan İstanbul”un Pazartesi akşamı ekrana gelecek bölümünde Serdar Orçin konuk oyuncu olarak yer alıyor.
 
ulanistanbul3.jpg
 
Serdar Orçin dizide, yardım dernekleri kurarak gönüllülerden para toplayan, sonrada o bağışlarla ortadan kaybolan dolandırıcı Rıfat Kulunç (Serdar Orçin) karakterini canlandırıyor. Rıfat’ı hedeflerine alan Ferdi (Kaan Yıldırım) ve Karlos da (Erkan Kolçak Köstendil)  Rıfat’ı kafalamak için kılıktan kılığa giriyor.