BIST 9.762
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.432,30
HABER /  GÜNCEL

Ulan eşcinselsem cemaatte başladım!

A Haber erkanlarında konuşan Tuncay Güney, cemaate dönük yorumlarıyla dikkat çekti. Güney eşcinsel olduğu yorumlarına ilginç bir yanıt verdi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Ergenekon davasının kilit ismi olarak tanınan Tuncay Güney A Haber ekranlarında Gülen Cemaati ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cemaatin kendisi hakkında "eşcinsel" olduğu yönünde yorumlarda bulunduğunu kaydeden Güney "Ulan başladıysam Cemaat'ten başlamışımdır eşcinselliğe" dedi.

"EŞCİNSEL OLDUYSAM CEMAAT'TE OLDUM"

"Ben imam değildim, danışmandım. İmamlar benim aşağı kadememdi... Cemaat benim icin eşcinsel diyor. Ulan başladıysam Cemaat'ten başlamışımdır eşcinselliğe. Anladınız mı beni. Böyle saldırıyorlar işte.."

GÜLEN VE CEMAATLE TANIŞMAM GENÇLİK ÇAĞLARIMA İNİYOR

"Cemaatle tanışmam daha küçük  yaşlarda olmuştur. Daha 17 18 yaşlarında. Gülen'le tanışmam ise tam tarihini hatırlamyırum fakat Samanyolu TV'de çalışmaya başlamadan önceydi. Yani tanışmam gençlik çağlarıma kadar iniyor tabi ki. Gençliğimde tarikat ve dini rüzgarlar esiyordu ben de etkilendim tabi ki. Gazetecilik dönemimde STV'den teklif geldi iyi bir maaşla. Orada çalışmaya başladığımda cemaat dışarı açılıyor ve vizyonu değişiyordu. Bu projeler içerisinde iyi niyetli çalışmalar yapılıyordu. Bu bugünküyle olan bir şey değil. Bu 35 yıllık bir hareket."