BIST 9.532
DOLAR 32,49
EURO 34,62
ALTIN 2.474,15
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Uğur Okulları'ndan öğrencilere Uğur Kart ayrıcalıkları

Uğur Okulları öğrencilerine ayrıcalıklı bir dünya sunan 'Uğur Kart', projesiyle eğitimden teknolojiye, sağlıktan kültürel etkinliklere kadar bir çok alanda öğrencilere ayrıcalıklı hizmet imkanı sağlayacak.

Abone ol

Uğur Okulları eğitimde kalite standartlarını yükseltecek projelere imza atmaya hazırlanıyor. Mastercard onaylı Türkiye’nin ilk ön ödemeli kart sağlayıcısı ininal ve Uğur Okulları işbirliği ile projelendirilen Uğur Kart, Türkiye’de özellikli  avantajlar sunarak öğrencilere birçok alanda katma değer yaratmayı hedefliyor.

Uğur Okulları'nda eğitim alan öğrencilerin ücretsiz sahip olacağı Uğur Kart, teknolojiden sağlığa, eğitimden tekstile birçok alanda indirim, dönemsel avantaj, kişiye özgü indirim ve sürprizler sunuyor.

Türkiye’nin Mastercard onaylı ilk ön ödemeli kart sağlayıcısı ininal işbirliği ile hayata geçen Uğur Kart projesi vasıtasıyla öğrenci ve veliler “Uğurlu bir Dünya” ile tanışıyor.

Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Uğur,  Uğur Kart Projesini şu sözlerle
yorumladı:

“Uğur Okulları, öğrencilerine sadece ders öğreten değil onları
toplumda saygın bireyler haline getirmeyi hedefleyen bir kurumdur. Bunun en  önemli yolu da aile olmaktan geçer. Bizim en büyük görevimiz öğrencilerimize bir aile ortamında olduklarını hissettirmektir. Bu nedenle Uğur Kart’ın önemi bizler için çok büyük. Velilerimiz ve öğrencilerimiz Uğur Kart ile birlikte Uğur Okulları’nın bir parçası olmanın gururunu daha fazla hissedecekler, Uğur Kart onların topluma faydalı iyi insanlar haline dönüşmelerini daha da  kolaylaştıracak”.

ininal satış ve pazarlama GMY’si Ömer Suner ise “ininal olarak 2012’den bugüne  40’dan fazla ulusal ve uluslararası firma ile iş birliği gerçekleştirdik. Uğur Okulları eğitim alanında iş birliği yaptığımız ilk kurum olması sebebi ile proje  bizler için önemli bir yer taşımaktadır. Gerek Uğur Okulları bünyesinde gerekse  de öğrenci ve velilerin hayatlarına birebir dokunarak fayda katmayı  hedeflemekteyiz’’ dedi.

UĞUR KART AVANTAJLARI NELERDİR? 

Uğur Kart sahibi olan öğrenci ve veliler BAU Global bünyesinde yer alan, Türkiye  ve dünyanın dört bir yanında bulunan eğitim kurumlarından özel indirimlerden  faydalanabilir. Eğitim, sağlık, teknoloji, yeme-içme, oyun, kültür-sanat, tekstil  sektörlerinde faaliyet gösteren birçok kurumdan dönemsel veya süresiz indirim, kişiye özel indirimlerden faydalanılır. Kurumlarla yapılan tüm anlaşmalar sadece
Uğur Okullarında eğitim gören öğrencilere özeldir.

UĞUR KART NASIL KULLANILIR?

Ön ödemeli bir kart olan Uğur Kart ile yüklediğiniz bakiye kadar harcama  yapabilirsiniz. Kredi kartı / Banka kartı’nın geçtiği her yerde rahatlıkla ve güvenle işlem yapabileceğiniz Uğur Kart’a herhangi bir sözleşme ya da form imzalamadan ve bankada hesap açmadan sahip olabilirsiniz.  Uğur Kart’a Migros, Migros Jet, Tansaş, Tüm PTT Şubeleri, seçkin Yaysat gazete satış noktaları, ING Bank ATM’leri, PTT Matik’ler ve EFT yöntemi ile para yükleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için www.ugurkart.com