BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  MEDYA

Uğur Işılak'ın 'sağı solu belli olmaz'

Daha önce de CHP'ye ücretsiz seçim şarkısı yazan Uğur Işılak, Dombıra'nın bestecisi için çocuk diye seslenmesi, tepkilere neden oldu.

Abone ol

Türkiye Uğur Işılak'ın AK Parti için yazdığı seçim şarkısını tartışıyor! Milliyetçilerin tepki gösterdiği Dombıra şarkısı için telif tartışmaları sürerken Işılak, ezginin anonim olduğunu ve kimseye ait olmadığını iddia etti.

İnternette araştırma yaptığını söyleyen Işılak'a cevap ise yine sosyal medyadan geldi. Bu arada Işılak'ın Habertürk'te katıldığı canlı yayında kendisinden 6 yaş büyük Dombıra'nın söz yazarı ve bestecisi  Arslanbek Sultanbekov için sürekli "çocuk" diye bahsetmesi de tepkilere neden oldu.

Uğur Işılak, Habertürk'te Veyis Ateş'ın sorularını cevapladı. Erdoğan'a gönül verdiğini ve şarkının sözlerini de onun için yazdığını söyleyen Işılak, Veyis Ateş'in şarkının telifiyle ilgili sorularına ise internette araştırma yaptık, anonim olduğunu öğrendik sözleriyle cevap verdi.

TWİTTER'DAN CEVAP GEÇİKMEDİ 

Habertürk'teki bu sözlerinin ardından sosyal medyada Işılak'a cevap geçikmedi. Çok sayıda kullanıcı, "internette araştırma yaptık, anonim olduğunu öğrendik" diyen Işılak'a "keşke Mesam'ın internet sitesine baksaydı" diyerek, yapılan sorguyu paylaştı. İşte Dombıra'nın Sultanbekov'a ait olduğunu gösteren o sayfa;

56.20140221231224.jpg
BU SÖZLER IŞILAK'A YAKIŞMADI!

Programla ilgili bir diğer tartışma ise Işılak'ın kendisinden 6 yaş büyük sanatçı Arslanbek Sultanbekov için çocuk ifadesini kullanması oldu. Programda üst üste Sultanbekov için çocuk diye seslenen Işılak'a ilk müdahale ise Ateş'ten geldi. Ateş, çocuk derken diye müdahale edince Işılak, bu kez Sultanbekov için adam ifadesini kullandı. 

DAHA ÖNCE DE CHP'YE ARMAĞAN ETTİ

Bu arada tartışmalar, Işılak'ın daha önce CHP için yazdığı ve Deniz Baykal'a armağan ettiği seçim şarkısını hatırlattı. Işılak, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende Baykal ile el ele tutuşmuş, kendisine zaman zaman 'sağcı mısın, solcu musun' diye sorduklarını, kendisinin de Uğur Işılak'ın sağı solu belli olmaz cevabını verdiğini'' söylemişti. 

İşte Işılak'ın Habertürk'te katıldığı programda tepkilere neden olan o çocuk ifadesi;