BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,99
ALTIN 2.428,64
HABER /  GÜNCEL

Uğur Dündar'ı çileden çıkaran iddia (video)

Medya, siyaset ve özel hayatın tartışıldığı programda Bugün yazarı Nuh Gönültaş'ın iddiası üzerine yayına bağlanan Dündar çok sinirlendi...

Abone ol

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge günün en ateşli polemiğine sahne oldu. Ahmet Hakan'ın modere ettiği programa Uğur Dündar ile Bugün yazarı Nuh Gönültaş'ın kavgası damgasını vurdu.

GİZLİ KAMERA YÜZÜNDEN İNTİHAR OLDU İDDİASI

Gazeteciler.com sitesinde yer alan habere göre siyasette yaşanan kaset savaşları üzerinden başlayan 'özel hayat' tartışmasını mercek altına alan Tarafsız Bölge, Uğur Dündar'ın sert tepkisine sahne oldu. Nuh Gönültaş, geçmişte Meclis’te yaşanan bir olayı örnek vererek gizli kamera kullanıldığı için bir intihar vakası yaşandığını iddia etti.

SOKAĞA ÇIKAMAZSIN!

Programa bağlanan Dündar ise iddialara yanıt hayli sert bir yanıt verdi. Star Haber anchormani, Bugün yazarına 'o haberi yarın yayınlarım sokağa çıkacak yüzün kalmaz' dedi.

"Gönültaş, Gizli kamera dünyada ilk kez bizim tarafımızdan kullanışmış gibi konuştu. Şerafettin Yardımedici adlı (intihar eden) kişi mecliste cinci sıfatıyla dul kadınları içine cin cirmiş diye bir nevi ırz düşmanlığı yapan bir kişiydi. Biz bunu kasetlerle ispatladık. Bir kadını nasıl 'içinde cin var benimle yatmalısın' diyerek taciz ettiğini görüntüledik. Biz soruşturmacı gazetecilik yapıyoruz, yapmayalım mı? Tabi ki insanların ölmesini istemeyiz. Yaptıklarından utanarak hayatına son vermişse biz bundan sorumlu olmayız. O zaman hiç bir haber yapmayalım. Yayınlarsam çok fena mahcup olursun, yalan söylediğin ortaya çıkar. Yarın o Şerafettin Yardımedici haberini yayınlarım sokağa çıkacak yüzün kalmaz. Herkesi enayi zannetme."

Yer yer gergin diyaloglara sahne olan tartışma moderatör Ahmet Hakan'ın araya girmesini gerektirdi.