BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
HABER /  GÜNCEL

Uğur Dündar intihar edecek

Karısıyla ilgili iddia Ergenekon'a girdi. Sık sık Brezilya'ya gittiği ve fotoğraflardan söz edildi. Dündar çıldırdı;"intihar ederim" dedi.

Abone ol

Uğur Dündar kelimenin tam anlamıyla çıldırdı. Karısıyla ilgili iddialar Ergenekon iddianamesine girdi... Sık sık Brezilya'ya gittiği ve bir takım fotoğraflar olduğu öne sürüldü. İşte bu iddiaya Dündar canlı yayında isyan etti; "Bu namus meselesi intihar ederim" dedi...

İşte Dündar'ın canlı yayındaki o sözleri;

*Namusuma kurşun sıkıldı: Bu bizim yargımızın Ergenekon iddianamesini hazırlayan savcılar benim onuruma, şerefime aile namusuma kurşun sıktı.

DÜNDAR'A BAKANDAN YANIT: ANLAYIŞLA KARŞILIYORUM!
ADALET Bakanı Mehmet Ali Şahin, Ergenekon iddianamesinde eşiyle ilgili bazı iddiaların yer almasına tepki gösteren Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar ile ilgili “Ben görülmekte olan davalarla ilgili, yürütülmekte olan soruşturmalarla ilgili bir açıklama yapmıyorum. Kendisi bu davanın sanıklarından değil. Ama kendisinin veya eşinin ve ailesinin bir vesile ile bir başka tanık veya sanığın iddiaları şeklinde yer almasının kendisini üzmüş olmasını anlayışla karşılıyorum” dedi.  

*İntihar ederim: Benim eşim evlendikten sonra hiç bir zaman tek başına yurt dışına çıkmadığı gibi hayatında Brezilya'ya gitmedi. Evliliğimiz döneminde Brezilya'ya gittiğini biri çıksın ispat etsin. Ben şu dakikada görevimi bırakacağım. Hatta intihar bile ederim. Bu namus meselesi.

*Yandaş basına malzeme: Birisi iftira atacak ve siz savcı olarak onun peşine düşmek varken onu aynen alacak ve onu yandaş basının kullanması için malzeme hazırlayacaksınız. Bunun ergenekon davası ile ne ilgisi var.

*Namusum beş paralık ediliyor: Aile namusumuz şerefimiz beş paralık edilmek isteniyor. Ben Sayın Başbakana sesleniyorum, Sayın Başbakanın temiz olduğuna inandığım yüreğine sesleniyorum. Sayın Başbakan Emine Hanım'ın sık sık Brezilya'ya gittiğine dair size bir iftira atılsa, aile namusunuz karalanmak isterse ne yaparsınız. Ben Adalet Bakanı'na sesleniyorum her zaman temiz olduğunu söylediğim Mehmet Ali Şahin'e eşiniz hakkında böyle bir iftiraya uğrasanız ne yaparsınız?

*Bari gelin öldürün: Sayın Savcı size sesleniyorum. Bunun altına nasıl imza atarsınız... Vicdanı nasırlaşmamış cesareti prangalanmamış bütün hukuk adamlarına sesleniyorum; biri bizim namusumuzla oynarsa bunun hesabını yargıda sorarız. Ama yargı bunu yaparsa ne yapacağız...
Bari gelin öldürün...

Öfkeden tir tir titreyen Uğur Dündar, "Ben konuşabilecek durumda değilim, reklama gidelim" diyerek ana haberi noktaladı......

DÜNDAR BÖYLE İSYAN ETTİ