BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,61
HABER /  SEÇİM  /  ANKET

Uğur Dündar anket sonuçları açıkladı! Büyük iddia

Uğur Dündar'ın açıkladığı ankete göre 16 Nisan'da yapılacak referandumdan kesinlikle açık ara 'hayır' çıkacak.

Abone ol

16 Nisan'da yapılacak referanduma ilişkin elindeki verileri açıklayan Uğur Dündar, 'hayır' oylarının önde olduğunu ifade etti.

Türkiye 16 Nisan'da yapılacak referanduma hazırlanıyor. Evet mi hayır mı çıkacak sorusunun yanıtı pazar günü belli olacak.

Kamuoyu araştırma şirketlerinin ezici çoğunluğu 'evet' oylarının önde olduğunu söylese de Dündar, çılgın bir anket sonucuna umut bağlamış görünüyor.

Halk TV'de canlı yayınında izleyiciyle buluşan gazeteci Uğur Dündar, yayın sırasında AKAM Başkanı'nın gönderdiği mesajı okudu.

KATILIM ARTARSA TARİHİ FARKLA 'HAYIR' ÇIKACAK

Dündar, bu referandumda kesinlikle açık ara farkla 'hayır' çıkacağını, katılımın artması halinde bunun tarihi bir sonuca dönüşebileceğini söyledi.

'EVET' ÇIKARSA ŞİRKETİ KAPATACAK

Dündar'ın okuduğu mesajda şu ifadeler yer aldı: "Referanduma yönelik son anket çalışmamız tamamlanmış olacak. AKAM olarak ‘evet’ çıkması halinde şirketimizi kapatacağımızı taahhüt ettik. İlk gelen veriler önceki anketlerimizi doğruluyor. Bu referandumdan kesinlikle açık ara farkla ‘hayır’ çıkacak. Referanduma katılım artarsa bu fark tarihi bir sonuca dönüşür"