BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.492,00
MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler'de Serhan ve Oya'nın aşk dolu sahneleri!

Ufak Tefek Cinayetler'in 7. bölümüne Serhan ve Oya'nın aşk dolu sahneleri damga vurdu. Ufak Tefek Cinayetler dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, Merve tahtını almak için harekete geçince ortalık fena karıştı!

Star TV'nin kısa sürede fenomen haline gelen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 5 Aralık Salı akşamı 7. bölümüyle ekrana geldi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde, Oya ve Serhan'ın romantik sahneleri izleyicileri ekran başına kilitledi. Oya ve Serhan'ın aşk dolu anlarının yanısıra, Sarmaşık'ta işler karıştı. Merve tahtını almak için harekete geçti ve birçok cephede savaştı!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şimdi Merve için tahtını geri alma zamanı… Kılıçlar çekiliyor. Sarmaşık kadınları isyanın bedelini ağır ödeyecek! Merve bu hafta aynı anda birçok cephede savaşıyor. Merve, Pelin’e boyun eğdirmek ve Arzu’yu geri kazanmak için kolları sıvıyor. Peki bu o kadar kolay mı?Pelin bir defa gücün tadına varmışken geri adım atar mı?

Star TV'nin kısa sürede fenomen haline gelen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 5 Aralık Salı akşamı 7. bölümüyle ekrana geldi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde, Oya ve Serhan'ın romantik sahneleri izleyicileri ekran başına kilitledi. Oya ve Serhan'ın aşk dolu anlarının yanısıra, Sarmaşık'ta işler karıştı. Merve tahtını almak için harekete geçti ve birçok cephede savaştı.

Sitene Ekle