BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,57
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor son bölümde ölenler iki oldu

Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Ufak Tefek Cinayetler 31.son bölümde ölenler iki oldu. Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor sorusuna yanıt arayan izleyici şimdi de Ufak Tefek Cinayetler'de ikinci ölen kişi kim bunu arıyor. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde neler oldu kim ölüyor işte detaylar.

Abone ol

Star TV ekranlarının 2017-2018 yayın döneminde en çok geri dönüş aldığı dizisi olan Ufak Tefek Cinayetler, geçtiğimiz günlerde yılın en iyi dizisi seçilmişti. 4 kadın karakter etrafında şekillenden Ufak Tefek Cinayetler, değişik olay örgüsü ve karakterlerle izleyicinin ilgisini cezbetti. Sezon başından bu yana aranan şu, Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor kim öldü? Bu sorunun cevabını Ufak Tefek Cinayetler 31.son bölümde izleyici bulamadı ama teoriler üremeye devam ediyor. Ufak Tefek Cinayetler 32.yeni bölüm sezon finalinde Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü sorusuna yanıt bulur muyuz şimdilik meçhul ancak yeni bir gerçek daha ortaya çıktı, bir ölü daha var... Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor, ikinci ölen kişi kim sorularının yanıtlarına dair ipuçları haberimizde. Birde Ufak Tefek Cinayetler 31.son bölümde neler oldu özetine kulak kabartmakta fayda var. Dikkatli okuyun, detayları kaçırmayın...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 31.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Ufak Tefek Cinayetler son bölümde parti günü geldi çattı. Oya'nın Merve'den aldığı evde, yaza merhaba partisi, aynı zamanda bir kişinin ölümünün nedeni olacak.

Arzu ve Pelin iş birliği yaptı. Karşıklı olarak düşmanlarını değiş tokuş ederek Arzu Merve'yi, Pelin ise Burcu'yu öldürmeye kalkıştı. Öte yandan Merve hem Oya'dan hem de Elif'ten kurtulmak için şahane planlarından birini yaptı. Elif'in Oya'yı zehirleyerek kalp krizi geçirmesini sağlayacak o ilaç, hedefi bulacak mı? Serhan ise Merve'yi takip etti ve Elif ile işler çevirdiğini anladı. Taylan, Merve yüzünden kaybettiği paraların derdinde. Mehmet ise, Serhan gibi olacaklardan korkarak, partiye gidiyor. Ancak hiçbiri cinayetin önüne geçemeyecek. Peki Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor? 

UFAK TEFEK CİNAYETLER'DE KİM ÖLÜYOR; dizinin tüm konusunun üzerine kurulu olduğu bu soru bu sezon yanıt bulacak mı bilinmez ama ortada artık bir ceset daha var. Deniz'den çıkarılan ceset, Sarmaşık sakinlerinden birine ait. Peki Ufak Tefek Cinayetler'de ikinci ölen kişi kim?

Şuan için teoriler, Ufak Tefek Cinayetler'de ölen kişinin, Oya'nın azılı düşmanı Doktor Elif Işık olduğu yönünde. Sosyal medya kullanıcıları bu dörtlünün bozulmayacağını ve ölen kişinin kıyafetinin Elif'in kıyafetine uyduğunu söylüyor. Ama Ufak Tefek Cinayetler bu, ne olacağı belli mi olur?

Star TV Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor belli mi detaylara dikkatStar TV Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor belli mi detaylara dikkatStar TV Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor belli mi detaylara dikkatStar TV Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor belli mi detaylara dikkatHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

UFAK TEFEK CİNAYETLER 32.SEZON FİNALİ FRAGMANI YAYINLANDI; gelenek bozulmadı. Ufak Tefek Cinayetler 31.son bölüm ardından Ufak Tefek Cinayetler 32.sezon finali önizlemesi yayınlandı. İbreler yine değişti...