BIST 9.555
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.485,85
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor o detay her şeyi ele mi verdi

Star TV ekranlarında bu akşam saat 20.00'de sezon finali ile izleyici karşısına çıkacak olan Ufak Tefek Cinayetler'de tek bir cevap arıyoruz 'Kim ölüyor?' Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü sorusunun cevabı o detaylarda mı gizli? Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü 32.bölüm sezon finaline ortaya çıkıyor.

Abone ol

Türkiye'de televizyonlar daha önce böyle entrikalı bir dizi görmedi. Star TV'nin Ufak Tefek Cinayetler, yılın en iyi dizilerinden biri ve bu ünvanının hakkını veriyor. Ufak Tefek Cinayetler bu akşam 32.yeni bölümü ile sezon finali yapacak. Sezon başından beri cevabını aradığımız Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor sorusunun yanıtını 32.yeni bölümde alabilecek miyiz? Henüz bu net değil ama Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü kaosuna dair birçok teori ortaya atılıyor sosyal medya da. Peki Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor dersiniz? Kurban, ayrıntılarda gizli olabilir...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 31.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Ufak Tefek Cinayetler son bölümde parti günü geldi çattı. Oya'nın Merve'den aldığı evde, yaza merhaba partisi, aynı zamanda bir kişinin ölümünün nedeni olacak.

Arzu ve Pelin iş birliği yaptı. Karşıklı olarak düşmanlarını değiş tokuş ederek Arzu Merve'yi, Pelin ise Burcu'yu öldürmeye kalkıştı. Öte yandan Merve hem Oya'dan hem de Elif'ten kurtulmak için şahane planlarından birini yaptı. Elif'in Oya'yı zehirleyerek kalp krizi geçirmesini sağlayacak o ilaç, hedefi bulacak mı? Serhan ise Merve'yi takip etti ve Elif ile işler çevirdiğini anladı. Taylan, Merve yüzünden kaybettiği paraların derdinde. Mehmet ise, Serhan gibi olacaklardan korkarak, partiye gidiyor. Ancak hiçbiri cinayetin önüne geçemeyecek. Peki Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor? 

AKILLARA ZARAR FRAGMAN; Ufak Tefek Cinayetler 32.yeni bölüme saatler kala, akılları durduran bir fragman daha yayınlandı.İzleyici merakla Ufak Tefek Cinayetler 32.yeni bölüm sezon finalini merak ediyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER'DE KİM ÖLÜYOR; sene başından beri izleyici bu sorunun yanıtını arıyor. Sezon finaline saatler kala bu ayrıntı, kurbanın kim olduğunu ele veriyor olabilir.

DETAYA DİKKAT; yakın zamana kadar ölecek kişinin, Oya'nın düşmanı Elif Işık olduğuna dair teoriler güçlüydü. 

Şimdi burada büyük detaya dikkat. Daha önce iddialarda ölen kişinin üzerinde siyah, düz kumaştan bir şeyler olduğu belirtilmiş ve hedef olarak Elif gösterilmişti. Elif'in öldürülme ihtimali yüksek. Polisler ceset torbasının fermuarının kapatırken bir detay gözlerden kaçmıyor.

Polisler, fermuarı kapatırken cesedin üzerinde kuşak veya kemer gibi bir şey görünüyor. Diğer kumaştan daha farklı daha çok deri detaylı bir aksesuarmış gibi. Bu da gözleri kemer gibi bir aksesur kullandan kişilere çeviriyor. 

Eğer o detay da aynı kumaştan bir aksesuar ise ölen kişi belli, Elif. Elif'in tulumu ile aynı kumaştan olan kemeri Elif'in ölmüş olacağını gösteriyor. Peki ya deri bir kemer ise?

Eğer belde bulunan o detay bir kemer ise, ölüp ölmediğini bilmediğimiz, partiye gelen iki ihtimal daha kalıyor. Biri Serhan biri de Edip. Edip partiye mutlaka gelecektir. Çünkü hepsini bir araya toplamaya çalışması ve Oya'yı partiyi yaptırmaya ikna etmesi Edip'in bir şeyler planladığını gösteriyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 32.YENİ BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK; Sezon finalinde, Serhan-Merve ve Oya üçlüsünün ilginç bir kavgasına şahit olacağız. Merve, Oya’nın yanında hiç bir şekilde Serhan’dan vazgeçmeyeceğini söylerken, Oya son kozunu oynuyor ve kazada Merve’nin kendisini ölüme terkettiğini söylüyor.

İçine ilaç konulan bir bardak limonata, garsonun elinde birine gidiyor ama kime gitti anlamıyoruz! Taylan’ın Merve’nin boğazını sıktığı görüntüler ise heyecanı doruğa çıkaracak cinsten! Herkesin birbirini öldürme teşebbüsünü göreceğimiz ve sonunda birinin öleceği ilginç bir bölüm bekliyor izleyiciyi. Üstelik 2. bir cinayet daha var!

 5 Haziran Salı akşamı sezon finali yapacak Star TV’deki ‘Ufak Tefek Cinayetler’de biri ölecek. Eylül ortası başlayacak yeni sezonun ilk bölümünde ise katil ortaya çıkacak.